Гречка з овочами і часником
(покроковий рецепт з фото)
Вітання! Якщо ти любиш гречку точно так же, як і я, тоді цей рецепт ідеально тобі підійде! Сьогодні я розповім, як приготувати гречку з овочами і часником простим рецептом. Приступимо!
Тепер і вам відомий рецепт цього простого і шалено смачної страви! Приготування гречки з овочами не займе у вас багато часу, зате результатом ви точно залишитеся задоволені. Блюдо ситне і володіє величезною кількістю корисних властивостей. Крім цього, каша з овочами виходить насиченою.
- Гречана крупа - 1 Склянка
- Морква, ріпчаста цибуля - по 1 Штука
- Часник - 2-6 зубчиків
- Гілочки кропу - 3 штуки
- Хміль-сунелі - 1 Чайна ложка
- Часникова сіль, чорний перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Починаємо з того, що гарненько промиваємо гречану крупу під водою, щоб позбутися від пилу і сміття. Овочі очищаємо від шкірки.
Лук рубаємо досить дрібно, а моркву натираємо на крупній тертці.
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії, на якому обсмажуємо моркву і цибулю до м'якості.
До овочів додаємо промиту і попередньо замочену гречану крупу. Тушкуємо все разом протягом декількох хвилин.
Додаємо в гречку спеції і гарненько все перемішуємо.
Заливаємо кашу водою і тушкуємо протягом 25 хвилин, потім рубаємо кріп і часник і додаємо їх в крупу. Накриваємо кришкою, тушкуємо вогонь і даємо настоятися протягом 10 хвилин.
Гречка з овочами готова, смачного!