Гречаний суп на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Каша на сніданок - це ідеальне блюдо. Вона ситна, поживна, а ще буває смачною. А що, якщо я запропоную вам замість неї з'їсти вранці суп? Спробуйте, це смачно!
Вам знадобляться всі ті ж інгредієнти, що і для звичної гречаної каші, але рецепт виглядає зовсім по-іншому. М'яка текстура з вершковим смаком буде корисна дітям і дорослим. Прочитайте про те, як приготувати суп з гречки, а якщо бути точним молочний суп-пюре. Оригінально і смачно!
- Гречана крупа - 0, 5 склянки
- Вода - 1, 5 склянки
- Молоко - 1, 5 склянки
- Вершкове масло - 15 грам
- Сіль - За смаком
Гречку переберіть і промийте.
Викладіть крупу в каструлю, залийте водою і посоліть. Поставте варитися на 15-20 хвилин.
В іншій каструлі закип'ятіть молоко.
До готової каші підливайте порціями молоко і збивайте її блендером.
Суп-пюре подавайте з маслом. Смачного!