Гранатовий спрайт
(покроковий рецепт з фото)
Любіть цікаві експерименти з безалкогольними напоями? Обов'язково погляньте на цей варіант, як приготувати гранатовий спрайт. Можливо, вам захочеться повторити простий рецепт на своїй кухні
Спрайт - знайомий багатьом і улюблений багатьма напій. Його можна використовувати не тільки як компонент коктейлів, наприклад, але і поєднувати з натуральними соками. Гранат буде в цьому випадку дуже до речі. Його насичений колір і смак в поєднанні з газованою водою - це дійсно дуже класно!
- Гранат - 1 штука
- Ельф - 1-2 склянок (за смаком)
1. Для початку вимийте, обсушити і розрізати навпіл гранат, видаливши хвостик.
2. Відокремте зерна від плівок і шкірки. Зручно використовувати для цього мисочку з водою. Після промийте та висушіть зерна.
3. У блендері подрібніть гранатові зерна.
4. Отриманий сік процідіть через дрібне сито, щоб видалити кісточки.
5. Влийте 1-2 склянки спрайту (в залежності від бажаного смаку), перемішайте. За бажанням можна в напій додати пару кубиків льоду.