Горілка на хроні
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися хорошим рецептом, як приготувати горілку на хроні. Подруга розповіла, що застуду лікує «на раз». І дійсно це прекрасний спосіб прискорити процес одужання.
Корінь хрону містить багатий склад корисних мікроелементів, вітамінів С і В, глюкозу, клітковину і гірчичне масло, додає гострий смак і запах. Корінь хрону з успіхом застосовують при будь-яких інфекційних захворюваннях, він покращує апетит, вбиває віруси і бактерії, відновлює сили. Кому недостатньо добавки хрону, можуть поекспериментувати, додавши ще стручок гострого перцю і гвоздику.
- Горілка - 1 літр
- Корінь хрону - 1 штука
- Мед - 5 чайних ложок
1
Очистіть і промийте корінь хрону. Акуратно наріжте його гострим ножем на довгі тонкі шматочки.
2
Помістіть шматочки кореня хрону в чисту пляшку.
3
У маленькій чашці розмішайте мед з невеликою кількістю горілки, влийте отриману суміш в пляшку з хріном.
4
Долийте в пляшку залишилася горілку, повністю покривши шматочки хрону. Поставте пляшку в темне місце на 3-4 дня.
5
Потім процідіть настояну горілку і перелийте напій в чисту пляшку.
Горілку, настояну на хроні, краще використовувати протягом 3-4 місяців.
Горілку, настояну на хроні, краще використовувати протягом 3-4 місяців.