Рецепт Горілка на хроні фото

Горілка на хроні
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Хрін
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На полуденок, На сніданок
Напої, Настоянки

Хочу поділитися хорошим рецептом, як приготувати горілку на хроні. Подруга розповіла, що застуду лікує «на раз». І дійсно це прекрасний спосіб прискорити процес одужання.

Корінь хрону містить багатий склад корисних мікроелементів, вітамінів С і В, глюкозу, клітковину і гірчичне масло, додає гострий смак і запах. Корінь хрону з успіхом застосовують при будь-яких інфекційних захворюваннях, він покращує апетит, вбиває віруси і бактерії, відновлює сили. Кому недостатньо добавки хрону, можуть поекспериментувати, додавши ще стручок гострого перцю і гвоздику.

  • Горілка - 1 літр
  • Корінь хрону - 1 штука
  • Мед - 5 чайних ложок
1
Очистіть і промийте корінь хрону. Акуратно наріжте його гострим ножем на довгі тонкі шматочки.
2
Помістіть шматочки кореня хрону в чисту пляшку.
3
У маленькій чашці розмішайте мед з невеликою кількістю горілки, влийте отриману суміш в пляшку з хріном.
4
Долийте в пляшку залишилася горілку, повністю покривши шматочки хрону. Поставте пляшку в темне місце на 3-4 дня.
5
Потім процідіть настояну горілку і перелийте напій в чисту пляшку.
Горілку, настояну на хроні, краще використовувати протягом 3-4 місяців.

Схожі рецепти