Рецепт Горіхове молоко фото

Горіхове молоко
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Горіхи , Кешью
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Напої , Молочні
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 8 г. 0 хв.

У цьому рецепті я покажу, як приготувати горіхове молоко на прикладі кешью. Видів рослинного молока існує багато, але з горіхів, мабуть, найсмачніший варіант.

Опис приготування:

За цим рецептом також можна приготувати молоко з мигдалю, фундука та кедрових горіхів. Якщо не додавати цукор, то можна використовувати горіхове молоко для приготування наслідках страв. За смаком воно виходить солодкувате, вершкове, з приємним горіховим присмаком. Горіхове молоко можна пити просто так, варити на ньому каші або їсти разом з пластівцями на сніданок.

  • Кешью - 100 грам
  • Вода - 800 мілілітрів
  • Цукор - За смаком
  • Ванільний сироп - 1-2 капель
горіхове молоко - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
горіхове молоко - фото крок 2
Замочіть горіхи на 6-8 годин у воді. Після ретельно промийте.
горіхове молоко - фото крок 3
Подрібніть в блендері кешью, цукор і ванільний сироп до однорідного стану.
горіхове молоко - фото крок 4
Процідіть суміш через бавовняну тканину або марлю. Гарненько відіжміть.
горіхове молоко - фото крок 5
Горіхове молоко готове, смачного!

Схожі рецепти