Горіхове молоко
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті я покажу, як приготувати горіхове молоко на прикладі кешью. Видів рослинного молока існує багато, але з горіхів, мабуть, найсмачніший варіант.
За цим рецептом також можна приготувати молоко з мигдалю, фундука та кедрових горіхів. Якщо не додавати цукор, то можна використовувати горіхове молоко для приготування наслідках страв. За смаком воно виходить солодкувате, вершкове, з приємним горіховим присмаком. Горіхове молоко можна пити просто так, варити на ньому каші або їсти разом з пластівцями на сніданок.
- Кешью - 100 грам
- Вода - 800 мілілітрів
- Цукор - За смаком
- Ванільний сироп - 1-2 капель
Підготуйте всі інгредієнти.
Замочіть горіхи на 6-8 годин у воді. Після ретельно промийте.
Подрібніть в блендері кешью, цукор і ванільний сироп до однорідного стану.
Процідіть суміш через бавовняну тканину або марлю. Гарненько відіжміть.
Горіхове молоко готове, смачного!