Рецепт Гофро вафлі фото

Гофро вафлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Молоко , Вершкове масло , Кисле молоко
Дієтичне харчування
На полуденок , На сніданок
Випічка , Вафлі
Кількість порцій: 8
Час приготування: 25 хв.

Традиція є м'які вафлі на сніданок прийшла з Європи, а зокрема з Австрії. Їх знаменита віденська випічка підкорила багато кухні світу, і стала бути присутнім на столах в різних країнах.

Опис приготування:

І, якщо у вас є підходяща вафельница, то ви теж можете їх зробити. Тільки вивчіть, як приготувати вафлі гофре перед початком. Це те ж блюдо, про який я говорила спочатку. Тісто, м'яке і просте, буде добре поєднуватися з будь-якими джемами та фруктами. Діти будуть вдячні вам за такий сніданок.

  • Яйце - 3 штуки
  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукор - 0, 3 склянки
  • Молоко - 2 склянки
  • Борошно - 3 склянки
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
гофро вафлі - фото крок 1
Змішайте міксером жовтки з чвертю склянки цукру до єдиної консистенції. Потім додайте ванілін і ще раз збийте.
гофро вафлі - фото крок 2
Розтопити вершкове масло. Додайте його до яєчної маси разом з молоком.
гофро вафлі - фото крок 3
В іншому посуді змішайте борошно, соду і сіль. Потім влийте до них молочну масу і перемішайте все міксером.
гофро вафлі - фото крок 4
В іншому посуді збийте білки міксером із залишками цукру до піків.
гофро вафлі - фото крок 5
Обережно лопаткою вмішайте їх в тісто.
гофро вафлі - фото крок 6
Розігрійте вафельницу. Трохи змастіть її маслом. Випікайте вафлі по 2-3 хвилини. Приємною дегустації!

Схожі рецепти