Рецепт Гарбузовий суп з куркою фото

Гарбузовий суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка , Гарбуз
Пісні страви , Веганські страви
На обід , Для дітей
Супи
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ви до сих пір не знаєте, як нагодувати дітей корисною гарбузом? подивіться, як приготувати гарбузовий суп з куркою, і ця проблема буде вирішена назавжди. Суп стане одним з улюблених страв ваших малюків.

Опис приготування:

Гарбуз - унікальний овоч, який підходить для супів, других страв, десертів. Вона відмінно поєднується з іншими продуктами і є джерелом безлічі вітамінів, необхідних для дитячого та дорослого організму. Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати легкий супчик з гарбуза і курячого м'яса.

1. Спочатку варимо бульйон з курячого м'яса. Моєму курку, видаляємо зайвий жир і шкіру, ріжемо філе невеликими кубиками. Наливаємо в каструлю 3 літра води, чекаємо поки вона закипить, солимо і опускаємо туди м'ясо. Варимо філе протягом 20-25 хвилин.

2. Поки бульйон стоїть на плиті, готуємо інші інгредієнти. Чистимо і ріжемо картоплю кубиками. Коли курка буде готова, додаємо картоплю. Варимо ще 8-10 хвилин.

3. За цей час ріжемо кубиками перець і моркву, обсмажуємо на рослинному маслі кілька хвилин.

4. Додаємо в каструлю суміш обсмажених овочів, а також томати, порізані шматочками.

5. Пробуємо бульйон, досолюємо за смаком, додаємо трохи меленого перцю і лавровий лист.

6. Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння, ріжемо як можна дрібніше і додаємо в суп в останню чергу. Як тільки бульйон знову закипить, знімаємо каструлю з вогню і щільно накриваємо кришкою. Через півгодини ароматний корисний супчик готовий.


  • Курка - 1 штука
  • Вода - 3 L
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гарбуз - 300 грам
Гарбуз - унікальний овоч, який підходить для супів, других страв, десертів. Вона відмінно поєднується з іншими продуктами і є джерелом безлічі вітамінів, необхідних для дитячого та дорослого організму. Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати легкий супчик з гарбуза і курячого м'яса.

1. Спочатку варимо бульйон з курячого м'яса. Моєму курку, видаляємо зайвий жир і шкіру, ріжемо філе невеликими кубиками. Наливаємо в каструлю 3 літра води, чекаємо поки вона закипить, солимо і опускаємо туди м'ясо. Варимо філе протягом 20-25 хвилин.

2. Поки бульйон стоїть на плиті, готуємо інші інгредієнти. Чистимо і ріжемо картоплю кубиками. Коли курка буде готова, додаємо картоплю. Варимо ще 8-10 хвилин.

3. За цей час ріжемо кубиками перець і моркву, обсмажуємо на рослинному маслі кілька хвилин.

4. Додаємо в каструлю суміш обсмажених овочів, а також томати, порізані шматочками.

5. Пробуємо бульйон, досолюємо за смаком, додаємо трохи меленого перцю і лавровий лист.

6. Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння, ріжемо як можна дрібніше і додаємо в суп в останню чергу. Як тільки бульйон знову закипить, знімаємо каструлю з вогню і щільно накриваємо кришкою. Через півгодини ароматний корисний супчик готовий.

Схожі рецепти