Гарбузовий суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Ви до сих пір не знаєте, як нагодувати дітей корисною гарбузом? подивіться, як приготувати гарбузовий суп з куркою, і ця проблема буде вирішена назавжди. Суп стане одним з улюблених страв ваших малюків.
Гарбуз - унікальний овоч, який підходить для супів, других страв, десертів. Вона відмінно поєднується з іншими продуктами і є джерелом безлічі вітамінів, необхідних для дитячого та дорослого організму. Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати легкий супчик з гарбуза і курячого м'яса.
1. Спочатку варимо бульйон з курячого м'яса. Моєму курку, видаляємо зайвий жир і шкіру, ріжемо філе невеликими кубиками. Наливаємо в каструлю 3 літра води, чекаємо поки вона закипить, солимо і опускаємо туди м'ясо. Варимо філе протягом 20-25 хвилин.
2. Поки бульйон стоїть на плиті, готуємо інші інгредієнти. Чистимо і ріжемо картоплю кубиками. Коли курка буде готова, додаємо картоплю. Варимо ще 8-10 хвилин.
3. За цей час ріжемо кубиками перець і моркву, обсмажуємо на рослинному маслі кілька хвилин.
4. Додаємо в каструлю суміш обсмажених овочів, а також томати, порізані шматочками.
5. Пробуємо бульйон, досолюємо за смаком, додаємо трохи меленого перцю і лавровий лист.
6. Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння, ріжемо як можна дрібніше і додаємо в суп в останню чергу. Як тільки бульйон знову закипить, знімаємо каструлю з вогню і щільно накриваємо кришкою. Через півгодини ароматний корисний супчик готовий.
- Курка - 1 штука
- Вода - 3 L
- Перець болгарський - 1 штука
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Гарбуз - 300 грам
1. Спочатку варимо бульйон з курячого м'яса. Моєму курку, видаляємо зайвий жир і шкіру, ріжемо філе невеликими кубиками. Наливаємо в каструлю 3 літра води, чекаємо поки вона закипить, солимо і опускаємо туди м'ясо. Варимо філе протягом 20-25 хвилин.
2. Поки бульйон стоїть на плиті, готуємо інші інгредієнти. Чистимо і ріжемо картоплю кубиками. Коли курка буде готова, додаємо картоплю. Варимо ще 8-10 хвилин.
3. За цей час ріжемо кубиками перець і моркву, обсмажуємо на рослинному маслі кілька хвилин.
4. Додаємо в каструлю суміш обсмажених овочів, а також томати, порізані шматочками.
5. Пробуємо бульйон, досолюємо за смаком, додаємо трохи меленого перцю і лавровий лист.
6. Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння, ріжемо як можна дрібніше і додаємо в суп в останню чергу. Як тільки бульйон знову закипить, знімаємо каструлю з вогню і щільно накриваємо кришкою. Через півгодини ароматний корисний супчик готовий.