Рецепт Гарбузовий суп з куркою фото

Гарбузовий суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Гарбуз
Пісні страви, Веганські страви
На обід, Для дітей
Супи

Ви до сих пір не знаєте, як нагодувати дітей корисною гарбузом? подивіться, як приготувати гарбузовий суп з куркою, і ця проблема буде вирішена назавжди. Суп стане одним з улюблених страв ваших малюків.

Гарбуз - унікальний овоч, який підходить для супів, других страв, десертів. Вона відмінно поєднується з іншими продуктами і є джерелом безлічі вітамінів, необхідних для дитячого та дорослого організму. Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати легкий супчик з гарбуза і курячого м'яса.

1. Спочатку варимо бульйон з курячого м'яса. Моєму курку, видаляємо зайвий жир і шкіру, ріжемо філе невеликими кубиками. Наливаємо в каструлю 3 літра води, чекаємо поки вона закипить, солимо і опускаємо туди м'ясо. Варимо філе протягом 20-25 хвилин.

2. Поки бульйон стоїть на плиті, готуємо інші інгредієнти. Чистимо і ріжемо картоплю кубиками. Коли курка буде готова, додаємо картоплю. Варимо ще 8-10 хвилин.

3. За цей час ріжемо кубиками перець і моркву, обсмажуємо на рослинному маслі кілька хвилин.

4. Додаємо в каструлю суміш обсмажених овочів, а також томати, порізані шматочками.

5. Пробуємо бульйон, досолюємо за смаком, додаємо трохи меленого перцю і лавровий лист.

6. Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння, ріжемо як можна дрібніше і додаємо в суп в останню чергу. Як тільки бульйон знову закипить, знімаємо каструлю з вогню і щільно накриваємо кришкою. Через півгодини ароматний корисний супчик готовий.


  • Курка - 1 штука
  • Вода - 3 L
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гарбуз - 300 грам
Гарбуз - унікальний овоч, який підходить для супів, других страв, десертів. Вона відмінно поєднується з іншими продуктами і є джерелом безлічі вітамінів, необхідних для дитячого та дорослого організму. Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати легкий супчик з гарбуза і курячого м'яса.

1. Спочатку варимо бульйон з курячого м'яса. Моєму курку, видаляємо зайвий жир і шкіру, ріжемо філе невеликими кубиками. Наливаємо в каструлю 3 літра води, чекаємо поки вона закипить, солимо і опускаємо туди м'ясо. Варимо філе протягом 20-25 хвилин.

2. Поки бульйон стоїть на плиті, готуємо інші інгредієнти. Чистимо і ріжемо картоплю кубиками. Коли курка буде готова, додаємо картоплю. Варимо ще 8-10 хвилин.

3. За цей час ріжемо кубиками перець і моркву, обсмажуємо на рослинному маслі кілька хвилин.

4. Додаємо в каструлю суміш обсмажених овочів, а також томати, порізані шматочками.

5. Пробуємо бульйон, досолюємо за смаком, додаємо трохи меленого перцю і лавровий лист.

6. Очищаємо гарбуз від шкірки і насіння, ріжемо як можна дрібніше і додаємо в суп в останню чергу. Як тільки бульйон знову закипить, знімаємо каструлю з вогню і щільно накриваємо кришкою. Через півгодини ароматний корисний супчик готовий.

Схожі рецепти