Гарбузовий суп в хлібі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете всіх здивувати? Якщо так, то цей рецепт саме для вас. Тут я розповім як зробити смачний гарбузовий суп і подати його як в кращих ресторанах світу - в hlebnoy мисочці!
Опис приготування:
Є безліч рецептів приготування гарбузового супу, але цей я для себе вибрала як найбільш смачний. І поспішаю їм поділитися з вами! І, звичайно ж, розповісти, як подати його в милих хлібних мисочках, які не тільки красиво виглядають, але є і дуже смачними!
1. Насамперед підготуємо хлібні мисочки. Я заздалегідь купувала маленькі пампушечки, з яких зрізала верхівки і витягла м'якуш. Так як булочки були свіжі і м'які, я вирішила їх підсушити. Для цього хліб зовні я обернула фольгою, залишаючи незакритих внутрішню порожнину, і поставила в розігріту до максимальної температури духовку на 4-5 хвилин до легкого підсихання внутрішньої поверхні стінок горщика.
2. Тепер прийшов час зайнятися супом. Ретельно моєму все овочі. Гарбуз очищаємо від насіння і шкірки і ріжемо на середні шматки, цибуля чистий і nadrezaem, часник очищати не треба. Після все овочі разом з помідорами викладаємо на деко.
3. Потім овочі слід полити олією і присипати голочками розмарину. Поставити в розігріту до 200 ° С духовку і випікати 35-50 хвилин. Витягуйте, коли гарбуз стане м'якою.
4. Знімаємо шкірку з помідорів і очищаємо запечений часник. Після цього подрібнюємо все це в блендері до однорідної маси.
5. Переливаємо цю суміш в каструлю і додаємо 1 L. Кип'яченої води. Після чого суп необхідно довести до кипіння, додати сіль і перець.
6. Тепер готовий суп можна переливати в хлібні мисочки і подавати до столу! Смачного!