Рецепт Гаджар Sabdzhi фото

Гаджар Sabdzhi
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Морква
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На полуденок , На швидку руку
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 хв.

Навіть звичайну моркву можна приготувати дуже смачно! Всього лише додайте правильні спеції. Обов'язково загляньте і вивчіть, як приготувати Гаджар Сабджі - морква в медовій глазурі.

Опис приготування:

В Індії це блюдо частіше готують з молодої дрібної моркви. Її очищають, обрізають кінчики і нарізають по діагоналі на колечка товщиною 1, 5 см. Якщо вам не подобається якась спеція, просто не додавайте її. Подавати Гаджар Сабджі можна з рисом або чапаті - гарячими коржами. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Морква - 200 грам
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Імбир мелений - 1/2 чайних ложки
  • Масло ДХІ - 1 Чайна ложка (або топлене)
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сік лимонний - 1/2 чайних ложки (або яблучний)
  • Куркума - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Мускатний горіх мелений - 1/4 чайних ложки
гаджар Sabdzhi - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Морква помийте і очистіть.
гаджар Sabdzhi - фото крок 2
Морква очистіть, наріжте кружальцями товщиною 3 мм.
гаджар Sabdzhi - фото крок 3
Розтопіть на сковороді олію, додайте насіння кумина, обсмажте їх до потріскування.
Додайте імбир, мідь і kurkumu.
гаджар Sabdzhi - фото крок 4
Тепер настала черга моркви, обсмажуйте її протягом 3-4 хвилин, постійно помішуючи.
Додайте воду, зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин.
гаджар Sabdzhi - фото крок 5
Додайте сіль, перець, лимонний сік. Присипте мускатним горіхом і подавайте до столу.

Схожі рецепти