Фруктовий салат «вітамін»
(покроковий рецепт з фото)
Готувати фруктові салати легко, а їсти - приємно. Це чудова закуска, десерт, який подобається і дітям, і дорослим. Додавати можна різні фрукти, щоразу змінюючи смак салату. Спробуйте!
Ідеальний варіант легкого і корисного десерту, який стане прекрасною альтернативою калорійним тортів та тістечок. При цьому низькокалорійний фруктовий салатик відмінно втамує голод, абсолютно не відбиваючись на фігурі. Якщо хочеться додати фруктового салату якоїсь пікантності і гостроти, можна додати в салатну заправку невелику кількість алкоголю. Міцний коньяк відмінно підійде для салатів з додаванням цитрусових, насичений лікер допоможе істотно поліпшити смак салатів, в які були додані полуниця, ківі і банан, а біле сухе вино буде відмінно гармоніювати з персиками, динями або абрикосами.
- Ананас - 3 скибочки
- Банан - 1 штука
- Апельсин - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Ківі - 2 штуки
- М'ята - 1 пучок
- Кориця мелена - 1 щіпка
- Йогурт (крем) - 4-5 Ст. Ложок
1. Промийте всі фрукти під проточною водою. Очистіть їх від шкірки.
2. Наріжте всі фрукти на середні кубики.
3. Посипте фрукти дрібкою кориці.
4. Залийте салат будь-яким йогуртом (можна сметаною).
5. Фруктовий салат готовий до подачі, прикрасьте листочками м'яти.