Фруктовий пиріг на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Люблю домашню випічку за те, що з мінімуму інгредієнтів, які є під рукою, можна зробити дуже апетитні, ситні і неймовірно вкуснение пироги до чаю для всієї родини. Один рецепт перед вами.
Поспішаю показати вам, як приготувати фруктовий пиріг на кефірі. В даному випадку в рецепті використовуються яблука, але ви можете вибрати абсолютно будь-які сезонні фрукти: абрикоси, сливи, персики, груші і т.Д. Тісто просте, швидке і дійсно дуже смачне. Повз такого рецепта точно не варто проходити, а ось запам'ятати його потрібно обов'язково.
- Цукор - 1 Склянка
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 2 склянки
- Яйце - 1 штука
- Рослинна олія - 2/3 склянки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль і кориця - 1 щіпка
- Яблуко - 1-2 штук
1. Почніть з розігріву духовки до 180 градусів. Тим часом в глибоку миску вбийте яйце, додайте цукор і щіпку солі. Збийте до однорідності.
2. Додайте рослинне масло, кефір і корицю, продовжуючи збивати.
3. Всипте просіяне з розпушувачем борошно, ретельно перемішайте, щоб в тесті не було грудочок. Яблуко вимийте, обсушити і наріжте кубиками або тонкими часточками.
4. Викладіть у жароміцних форму фрукти, залийте тестом і відправте на 50-60 хвилин в духовку. Запікайте пиріг до рум'яності.