Фісташкове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Люблю фісташки, тому вирішила використовувати їх для десерту, а саме для випічки. Розповім вам про те, як приготувати фісташкове печиво. З усіх продуктів вийде близько 30 невеликих штук.
Багато хто любить фісташки, особливо до пива. А якщо говорити про десерті, то перше, що приходить на розум, це фісташкове морозиво. А ось печиво смачне, ніжне і розсипчасте. Ви можете подрібнити фісташки або нарізати їх крупно, як більше подобається. Подаю печиво після охолодження.
- Вершкове масло - 1 Склянка
- Цукор - 1 Склянка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 2 склянки
- Fistashki - 1 Склянка
1
У чашу міксера викладіть вершкове масло і додайте мускатний горіх, порційно введіть весь цукор, збийте все гарненько.
2
Вбийте яйця і додайте розпушувач, збивайте до утворення пухнастої маси. Просійте борошно і замісіть тісто.
3
Наріжте крупно фісташки, потім викладіть в чашу і перемішайте. Надішліть тісто в холодильник на 1 час.
4
Через необхідний час дістаньте тісто, отщіпніте невеликий шматочок і сформуйте куля, потім викладіть його на деко з пергаментом і притисніть.
5
Розміщуйте печиво на невеликій відстані один від одного, в процесі випічки воно буде збільшуватися в об'ємі.
6
Випікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 12-15 хвилин.
7
Перекладіть готове печиво на решітку для охолодження, а потім подавайте зі склянкою молока.