Дріжджовий пиріг з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите домашню солодку випічку з сиром, то дріжджовий пиріг з сиром стане справжньою знахідкою. Цей пиріг відкритий і за смаком нагадує всіма улюблену ватрушку. Спробуйте приготувати.
Дивіться, як приготувати дріжджовий пиріг з сиром. Справжня ватрушіще виходить за цим рецептом. Смачний домашній пиріг з сиром побалує смакові рецептори навіть самих вибагливих ласунів. Любителі домашньої випічки з сиром також гідно оцінять цей пиріг. Незважаючи на копіткість в приготуванні, результат того вартий. Сир можна брати будь-якої жирності.
- Молоко - 0, 5 склянки
- Сухі дріжджі - 7 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Сіль - За смаком
- Ванільний цукор - За смаком
- Кефір - 0, 5 склянки
- Маргарин - 100 грам
- Борошно - 3-4 склянок
- Рослинна олія - 30 грам
- Сир - 500 грам
- Яйце - 1 штук
- Крем - 2 Ст. Ложок
- Жовтки - 2 штук
1. Спочатку розтопіть маргарин, але немає аргументів кипіння. Я зазвичай ставлю на теплу поверхню кухонної плити, а тим часом займаюся тестом.
2. Розчиніть в теплому молоці сухі дріжджі, додайте цукор, ванільний цукор і кілька столових ложок борошна. Залиште опару в теплому місці на 20 хвилин.
3. Потім додайте кефір, сіль і вже остиглий розтоплений маргарин, а також борошно. Починайте замішувати тісто.
4. Тісто має бути м'яким. Залиште його на одну годину, щоб воно підійшло.
5. Коли тісто буде готове, розкачайте його на столі і зробіть красиві краю (можна залишити і рівні). Я люблю, коли пироги виходять з незвичайними фігурними вставками з тіста.
6. По колу пропустіть скручений бортик, а краю розріжте ножем. Утворені смужки тесту через одну перегніть через бортик і закріпіть їх надійно зсередини. Решта смужки повинні залишитися внизу.
7. Тепер потрібно приготувати начинку: змішайте сир з половиною склянки цукру, ванільним цукром і сметаною. Сир повинен вийти повітряним і трохи рідкуватий.
8. Окремо приготуйте заливку: змішайте жовтки і сметану до однорідної консистенції.
9. Викладіть начинку, залийте поверхню пирога і відправляйте його в розігріту до 200 градусів духовку. Випікайте дріжджовий пиріг з сиром близько 40 хвилин при температурі 180 градусів.
10. Коли пиріг охолоне, його можна подавати до столу. Заливка додасть йому особливий колір, і після запікання на поверхні утворюється рум'яна кірочка.