Дріжджові пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Напевно, у кожного дріжджові пиріжки асоціюються з дитинством, теплом і затишком, з тим, чого нам зараз так не вистачає. Так давайте приготуємо такі пиріжки і влаштуємо відмінний вечір в колі родини.
Можна сказати, що це класичний рецепт дріжджових пиріжків, які можна приготувати абсолютно з будь-несолодкої начинкою. У мене, наприклад, улюблена - це капуста (іноді додаю до неї гриби), але ви можете включити свою фантазію і створити абсолютно будь-який мікс, скажімо, картопля з грибами або рис з яйцем, загалом, Усе, що вашій душі завгодно. А що саме відмінно так це те, що не обов'язково бути професіоналом, щоб приготувати такі пиріжки, - зробити їх дуже просто, а радості і задоволення просто вагон. Особисто я вже набила руку, тому готую їх дуже часто, та й вся родина їх просто обожнює, а коли приїжджають гості, то вони стають головною прикрасою столу. Спробуйте і ви, а я поділюся з вами секретом, як зробити дріжджові пиріжки дуже смачні і м'які, як в дитинстві.
- Борошно - 600 грам
- Вода тепла - 1-1, 5 склянки (температура 40 градусів )
- Олія соняшникова - 100 грам
- Дріжджі свіжі - 25 грам
- Сіль - 2 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Капуста білокачанна - 1, 5 кілограма (в начинку)
- Масло рослинне - 2-3 Ст. Ложок (для обсмажування )
- Сіль - За смаком (в начинку)