Рецепт Домашні цукерки з какао фото

Домашні цукерки з какао
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Какао
На полуденок, На святковий стіл, Фуршет
Солодке, Десерти, Цукерки

Домашні цукерки набагато смачніше і корисніше фабричних варіантів. Подивіться на перелік інгредієнтів, тільки натуральні продукти, багато горіхів і насіння. Ідеально для дитячого меню, спробуйте!

Для приготування цукерок краще взяти темний какао-порошок. Смак цукерок буде більш насичений. Горіхи, насіння і насіння вибирайте на свій смак. Можна додати сухофрукти або прянощі. Від наповнювачів залежить смак і аромат цукерок, тому змінюючи склад наповнювачів будуть виходити різні варіанти десерту. У рецепті масло вершкове і кокосова. Можна взяти масло какао і поєднувати його з вершковим, або використовувати тільки вершкове масло.

  • Какао порошок - 7 Ст. Ложок (темний)
  • Цукор - 4-5 Ст. Ложок
  • Вершки - 80-90 мілілітрів(10% жирності)
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Масло кокосове - 30 грам
  • Насіння льону - 50 грам
  • Насіння гарбуза - 50 грам
  • Горіхи волоські - 50 грам
домашні цукерки з какао - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
домашні цукерки з какао - фото крок 2
У каструлю насипаємо 6 столових ложок какао і цукор.
домашні цукерки з какао - фото крок 3
Додаємо вершки і ставимо каструлю на вогонь. Нагріваємо і безперервно перемішуємо. Доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.
домашні цукерки з какао - фото крок 4
Додаємо кокосове і вершкове масло. Перемішуємо.
домашні цукерки з какао - фото крок 5
Насіння льону перемелює на кавомолці і висипаємо в каструлю.
домашні цукерки з какао - фото крок 6
Додаємо подрібнені волоські горіхи і насіння гарбуза.
домашні цукерки з какао - фото крок 7
Все перемішуємо і охолоджуємо.
домашні цукерки з какао - фото крок 8
Після охолодження маса стала щільніше. Робимо кульки і занурюємо їх в какао-порошок. Цукерки відправляємо в холодильник.
домашні цукерки з какао - фото крок 9
Домашні цукерки з какао готові. Пригощайтеся!

Схожі рецепти