Домашні цукерки з какао
(покроковий рецепт з фото)
Домашні цукерки набагато смачніше і корисніше фабричних варіантів. Подивіться на перелік інгредієнтів, тільки натуральні продукти, багато горіхів і насіння. Ідеально для дитячого меню, спробуйте!
Для приготування цукерок краще взяти темний какао-порошок. Смак цукерок буде більш насичений. Горіхи, насіння і насіння вибирайте на свій смак. Можна додати сухофрукти або прянощі. Від наповнювачів залежить смак і аромат цукерок, тому змінюючи склад наповнювачів будуть виходити різні варіанти десерту. У рецепті масло вершкове і кокосова. Можна взяти масло какао і поєднувати його з вершковим, або використовувати тільки вершкове масло.
- Какао порошок - 7 Ст. Ложок (темний)
- Цукор - 4-5 Ст. Ложок
- Вершки - 80-90 мілілітрів(10% жирності)
- Вершкове масло - 30 грам
- Масло кокосове - 30 грам
- Насіння льону - 50 грам
- Насіння гарбуза - 50 грам
- Горіхи волоські - 50 грам
Підготуємо інгредієнти.
У каструлю насипаємо 6 столових ложок какао і цукор.
Додаємо вершки і ставимо каструлю на вогонь. Нагріваємо і безперервно перемішуємо. Доводимо до кипіння і прибираємо з вогню.
Додаємо кокосове і вершкове масло. Перемішуємо.
Насіння льону перемелює на кавомолці і висипаємо в каструлю.
Додаємо подрібнені волоські горіхи і насіння гарбуза.
Все перемішуємо і охолоджуємо.
Після охолодження маса стала щільніше. Робимо кульки і занурюємо їх в какао-порошок. Цукерки відправляємо в холодильник.
Домашні цукерки з какао готові. Пригощайтеся!