Домашнє пиво
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування домашнього пива з меду, хмелю і дріжджів. Запропонований рецепт домашнього пива відноситься до давньоруськими традиційним напоям.
Чим довше ви будете витримувати його, тим смачніше воно стане.
Приготування:
Розмішати мед у воді у великій каструлі, додати хміль і довести до кипіння. Варити 1 час, час від часу помішуючи. Процідити медову рідина в ємність, додати дріжджі і дати постояти при кімнатній температурі протягом тижня, не закриваючи. Через тиждень закрити ємність з пивом і поставити в прохолодне місце на 3 дня. Після тижня домашнє пиво буде готове до вживання. Готове пиво розлити по пляшках, закрити і зберігати в холодильнику.
- Меду - 2 кілограма
- Хмелю - 25 грам
- Дріжджів - 50 грам
Приготування:
Розмішати мед у воді у великій каструлі, додати хміль і довести до кипіння. Варити 1 час, час від часу помішуючи. Процідити медову рідина в ємність, додати дріжджі і дати постояти при кімнатній температурі протягом тижня, не закриваючи. Через тиждень закрити ємність з пивом і поставити в прохолодне місце на 3 дня. Після тижня домашнє пиво буде готове до вживання. Готове пиво розлити по пляшках, закрити і зберігати в холодильнику.