Рецепт Домашнє пиво фото

Домашнє пиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Напої

Рецепт приготування домашнього пива з меду, хмелю і дріжджів. Запропонований рецепт домашнього пива відноситься до давньоруськими традиційним напоям.

Чим довше ви будете витримувати його, тим смачніше воно стане.

Приготування:

Розмішати мед у воді у великій каструлі, додати хміль і довести до кипіння. Варити 1 час, час від часу помішуючи. Процідити медову рідина в ємність, додати дріжджі і дати постояти при кімнатній температурі протягом тижня, не закриваючи. Через тиждень закрити ємність з пивом і поставити в прохолодне місце на 3 дня. Після тижня домашнє пиво буде готове до вживання. Готове пиво розлити по пляшках, закрити і зберігати в холодильнику.


  • Меду - 2 кілограма
  • Хмелю - 25 грам
  • Дріжджів - 50 грам
Чим довше ви будете витримувати його, тим смачніше воно стане.

Приготування:

Розмішати мед у воді у великій каструлі, додати хміль і довести до кипіння. Варити 1 час, час від часу помішуючи. Процідити медову рідина в ємність, додати дріжджі і дати постояти при кімнатній температурі протягом тижня, не закриваючи. Через тиждень закрити ємність з пивом і поставити в прохолодне місце на 3 дня. Після тижня домашнє пиво буде готове до вживання. Готове пиво розлити по пляшках, закрити і зберігати в холодильнику.

Схожі рецепти