Рецепт Домашнє пиво столове фото

Домашнє пиво столове
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Напої , Алкогольні , Домашнє пиво
Кількість порцій: 10-15

Рецепт приготування домашнього пива з хмелю, вина, родзинок, солоду і дріжджів. Для зберігання домашнього пива вибирайте пляшки з темного скла.

Опис приготування:

Домашнє пиво краще вжити протягом 2 тижнів, так як під впливом світла і низької температури пиво може помутніти, стати кислим або втратити смак. Не допускайте замерзання пива.

Приготування:

Змішати 100 мл води, вино і цукор в каструлі. Додати хміль і родзинки, довести до кипіння і варити протягом 25-35 хвилин, помішуючи. Процідити рідину через марлю і додати солод. Додати 8-9 літрів води і ще раз прокип'ятити. Остудити до температури 30 градусів і додати дріжджі. Перемішати і дати постояти 8-9 днів, періодично знімаючи піну. Готове пиво розлити по пляшках і зберігати в прохолодному темному місці.


  • Хмелю - 50 грам
  • Родзинок - 50 грам
  • Вина - 50 мілілітрів
  • Цукру - 1, 25 кілограма
  • Солода- 1, 5 кілограма
  • Дріжджів - 1/10 склянки
Домашнє пиво краще вжити протягом 2 тижнів, так як під впливом світла і низької температури пиво може помутніти, стати кислим або втратити смак. Не допускайте замерзання пива.

Приготування:

Змішати 100 мл води, вино і цукор в каструлі. Додати хміль і родзинки, довести до кипіння і варити протягом 25-35 хвилин, помішуючи. Процідити рідину через марлю і додати солод. Додати 8-9 літрів води і ще раз прокип'ятити. Остудити до температури 30 градусів і додати дріжджі. Перемішати і дати постояти 8-9 днів, періодично знімаючи піну. Готове пиво розлити по пляшках і зберігати в прохолодному темному місці.

Схожі рецепти