Домашнє печиво на сметані
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 5 г. 0 хв.
Сметана - це один з улюблених головних інгредієнтів для випічки. Все тому, що на ній виходить дуже м'яке і податливе тісто, яке буде просто танути в роті. Пропоную рецепт печива.
Опис приготування:
Якщо ви теж любитель подібних рецептів, то тоді запишіть ще один. Він про те, як приготувати домашнє печиво на сметані. Прості інгредієнти, які завжди вдало поєднуються, заграють новими фарбами. А на вигляд звичайна випічка виявиться дуже смачною і м'якою. Таке ласощі припаде до душі діткам.
- Крем - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 190 грам
- Борошно - 370 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
Розм'якшіть масло при кімнатній температурі і з'єднайте його з звичайним і ванільним цукром. Розітріть суміш.
По черзі внесіть в отриману масу яйця, постійно заважаючи віночком.
Потім внесіть сметану і просійте розпушувач з борошном, залишивши трохи для присипки форми. Замішайте тісто.
Загорніть його в харчову плівку і приберіть в холодильник на 4 годину.
Готове тісто присипте борошном і розкачайте в пласт товщиною в 7 мм.
Виріжте з тіста печива формочками і покладіть їх на деко, присипаний борошном.
Запікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 13 хвилин. При подачі можете посипати випічку цукровою пудрою.