Домашнє печиво на сметані
(покроковий рецепт з фото)
Сметана - це один з улюблених головних інгредієнтів для випічки. Все тому, що на ній виходить дуже м'яке і податливе тісто, яке буде просто танути в роті. Пропоную рецепт печива.
Якщо ви теж любитель подібних рецептів, то тоді запишіть ще один. Він про те, як приготувати домашнє печиво на сметані. Прості інгредієнти, які завжди вдало поєднуються, заграють новими фарбами. А на вигляд звичайна випічка виявиться дуже смачною і м'якою. Таке ласощі припаде до душі діткам.
- Крем - 200 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Цукор - 190 грам
- Борошно - 370 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
Розм'якшіть масло при кімнатній температурі і з'єднайте його з звичайним і ванільним цукром. Розітріть суміш.
По черзі внесіть в отриману масу яйця, постійно заважаючи віночком.
Потім внесіть сметану і просійте розпушувач з борошном, залишивши трохи для присипки форми. Замішайте тісто.
Загорніть його в харчову плівку і приберіть в холодильник на 4 годину.
Готове тісто присипте борошном і розкачайте в пласт товщиною в 7 мм.
Виріжте з тіста печива формочками і покладіть їх на деко, присипаний борошном.
Запікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 13 хвилин. При подачі можете посипати випічку цукровою пудрою.