Дієтичне желе
(покроковий рецепт з фото)
Оригінальний рецепт, як приготувати дієтичне желе. Така смакота припаде до смаку любителям кислинки і освіжаючих ароматів цитрусових, це відмінний варіант натурального річного десерту.
Вітамінне і ароматне блюдо, яке насичене смаком цитрусових з м'ятою. Це відмінний літній десерт, який до того ж не шкодить фігурі і виготовляється з натуральних інгредієнтів. Його можна залити в більшу форму або відразу ж порційно, наприклад, в форми для кексів. Подавати желе можна з гілочкою м'яти і іншими фруктами на ваш смак.
- Желатин - 10-15 грам
- Вода - 450-500 мілілітрів
- Вапно - 1 штука
- Замінник цукру - 5 Ст. Ложок
- М'ята - 1 пучок
1. Лайм і м'яту гарненько моєму. Желатин висипаємо в каструлю і заливаємо водою. На тертці натираємо цедру лайма.
2. Каструлю з желатином і водою ставимо на вогонь і доводимо до закипання, безперервно помішувати до повного розчинення желатину. Прибираємо з вогню і насипаємо цукрозамінник, цедру, м'яту, видавлюємо сік лайма і перемішуємо.
3. Ми залишаємо настоюватися і охолоджуємо до 40 градусів при кімнатній температурі, проціджуємо через сито. Відправляємо в холодне місце до повного застигання. Смачного!