Рецепт Деруни на грилі фото

Деруни на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви хочете приготувати хрусткі, тонкі і не дуже жирні деруни, спробуйте використовувати сковороду гриль. Це чудова ідея, яка, я впевнена, доведеться кожному до душі. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Гриль надає драниками не тільки апетитні смужки. Завдяки ребрах сковороди, деруни вбирають набагато менше масла, при цьому вони прекрасно прожарюються. Золотава скоринка, ніжна серединка і менше жиру - обов'язково варто спробувати деруни на грилі!

  • Картопля - 500 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
деруни на грилі - фото крок 1
Я не додаю в деруни нічого, крім яйця, солі і перцю.
деруни на грилі - фото крок 2
Картопля вимийте, очистіть і натріть на крупній тертці.
деруни на грилі - фото крок 3
Вбийте яйце.
деруни на грилі - фото крок 4
Додайте сіль і перець.
деруни на грилі - фото крок 5
Все як слід перемішайте.
деруни на грилі - фото крок 6
На гриль сковороду налийте олію і поставте її на вогонь. Вона повинна як слід розігрітися.
деруни на грилі - фото крок 7
Ложкою викладаємо картоплю на сковороду і розрівнюємо, щоб деруни були тоненькими.
деруни на грилі - фото крок 8
Смажимо на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
деруни на грилі - фото крок 9
Готові деруни викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
деруни на грилі - фото крок 10
І подавайте до столу зі сметаною або улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти