Цукати з кабачків
(покроковий рецепт з фото)
Такі цукати - відмінний перекус - смачні, солодкі і корисні. Сподобаються і дорослим, і дітям. Готуються простіше простого! Смак їм можна надати будь-, додавши улюблені спеції і прянощі. Дивіться рецепт!
Ви можете додати в сироп НЕ лимонний, а апельсиновий сік. А також ваніль, корицю, кардамон, мускатний горіх, - від цього залежить, з яким смаком у вас вийдуть цукати.
- Кабачок - 1 штука
- Цукор - 200 грам
- Вода - 150 мілілітрів
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
1. Кабачок чистий, видаліть насіння і наріжте досить крупно, так як кабачки зменшаться в розмірах, смужками або кубиками.
2. З'єднайте цукор, воду і лимонний сік. Варіть в сиропі кабачки до загустіння рідини.
3. Викладіть кабачки на деко, застелене пергаментом, або в сушарку. Сушіть в духовці при 100 градусах близько 3-4 годин. Орієнтуйтеся по своїй духовці.
4. Смачного!