Рецепт «Цезар» з куркою фото

«Цезар» з куркою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Молочні продукти , Птах , Капуста , Сир , Курка , Пармезан , Качанний салат
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Цей салат останнім часом став одним з найпопулярніших в світі. Такий класичний рецепт простий і швидкий в приготуванні в домашніх умовах. Розповім, як приготувати"Цезар" з куркою.

Опис приготування:

"Цезар" вважається салатом північноамериканської кухні, але він прижився в європейських країнах і став одним з найголовніших на столі. "Цезар" з куркою - універсальний салат, прекрасно підійде як для сімейної вечері, так і для прийому гостей. Може виступати як самостійне блюдо.

  • Часник - 3 зубчики
  • Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
  • Анчоуси - 4 штуки
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Куряче філе - 500 грам
  • Кнопка - 4 скибочки
  • Салат "Айсберг" - 1 штука (коб)
  • Сир пармезан - 100 грам
1
Шляхи з Соуза. Дрібно наріжте 2 зубчики часнику, помістіть в мисочку, змішайте з 200 мл оливкової олії, анчоусами і лимонним соком. Збивайте за допомогою блендера до одержання однорідної маси.
Приправте сіллю і перцем.
2
Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні.
Візьміть філе курки, наріжте його на невеликі шматки і обсмажують до золотистого і кольору (приблизно 3-4 хвилини з кожного боку).
3
Наріжте хліб на однакові скибочки, обсмажуйте на сухій сковороді приблизно 2 хвилини, перевертаючи.
4
Наріжте часник, що залишився, подрібніть салат і покладіть в миску.
Додайте курку і вийшли сухарики, заправте все соусом, тертим пармезаном і перцем за смаком. Прикрасьте зверху пармезаном.

Схожі рецепти