«Цезар» з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Цей салат останнім часом став одним з найпопулярніших в світі. Такий класичний рецепт простий і швидкий в приготуванні в домашніх умовах. Розповім, як приготувати "цезар" з куркою.
"цезар" вважається салатом північноамериканської кухні, але він прижився в європейських країнах і став одним з найголовніших на столі. "цезар" з куркою - універсальний салат, прекрасно підійде як для сімейної вечері, так і для прийому гостей. Може виступати як самостійне блюдо.
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 6 Ст. Ложок
- Анчоуси - 4 штуки
- Лимон - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Куряче філе - 500 грам
- Кнопка - 4 скибочки
- Салат "айсберг" - 1 штука (коб)
- Сир пармезан - 100 грам
1
Шляхи з Соуза. Дрібно наріжте 2 зубчики часнику, помістіть в мисочку, змішайте з 200 мл оливкової олії, анчоусами і лимонним соком. Збивайте за допомогою блендера до одержання однорідної маси.
Приправте сіллю і перцем.
Приправте сіллю і перцем.
2
Розігрійте сковороду з маслом на середньому вогні.
Візьміть філе курки, наріжте його на невеликі шматки і обсмажують до золотистого і кольору (приблизно 3-4 хвилини з кожного боку).
Візьміть філе курки, наріжте його на невеликі шматки і обсмажують до золотистого і кольору (приблизно 3-4 хвилини з кожного боку).
3
Наріжте хліб на однакові скибочки, обсмажуйте на сухій сковороді приблизно 2 хвилини, перевертаючи.
4
Наріжте часник, що залишився, подрібніть салат і покладіть в миску.
Додайте курку і вийшли сухарики, заправте все соусом, тертим пармезаном і перцем за смаком. Прикрасьте зверху пармезаном.
Додайте курку і вийшли сухарики, заправте все соусом, тертим пармезаном і перцем за смаком. Прикрасьте зверху пармезаном.