Булочки з сиром без дріжджів
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та повітряні булочки з сиром без дріжджів готуються за одну годину. Замість дріжджів використовується розпушувач, а сир надає м'якість тесту. Сир краще брати домашній або зернистий.
За цим рецептом тісто на булочки виходить дивно м'яке і "повітряне" . Після випікання може здатися, що булочки приготовлені на дріжджовому тесті. Сир надає їм особливу родзинку і смак.
Дивіться, як приготувати булочки з сиром без дріжджів, і повторюйте цей рецепт на своїй кухні.
- Сир - 500 грам
- Яйця - 2 штук
- Цукор - 3-4 Ст. Ложок
- Борошно - 2 склянок
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Ванілін - За смаком
1. Змішуємо сир з яйцями і цукром. Відразу розтираємо, а потім можна збити міксером.
2. Потім вводимо розпушувач і борошно, додаємо ванілін і щіпку солі. Замішуємо тест без грудок.
3. Формуємо булочки і викладаємо на деко. Відправляємо їх в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо близько півгодини. При необхідності вогонь можна зменшити.
4. Готові булочки всередині виходять дуже повітряними і на перший погляд може здатися, що вони приготовані з дріжджового тіста.
5. Я не змащувала поверхню яйцем і не посипала їх нічим. Якщо хочете, можна приготувати крихту з борошна і маргарину, тоді вийдуть булочки з посипанням, дуже смачні.