Булочки на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую всім, хто на дієті і намагається дотримуватися здорового способу життя, поживні і легкі булочки на кефірі. Дивимося і записуємо рецепт!
Підготуйте інгредієнти. Ізюм обов'язково промийте! прохолодне масло.
- Борошно - 1, 5 склянки
- Вівсяні пластівці - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Ізюм - 80 грам
- Кефір - 1 Склянка
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка

Попередньо охолоджене вершкове масло нарізати кубиками.

У блендері з'єднати 1 склянка борошна, олія, muskovado, розпушувач і 1/4 немає. Ложки солі і подрібнити все в крихту.

Влити півсклянки кефіру, додати вівсяні пластівці, родзинки, сіль, що залишилася і все вимішати (якщо знадобиться, влити ще трохи кефіру).

Робочу поверхню присипати борошном, викласти тісто і сформувати з нього пласт товщиною півтора-два сантиметри і формочкою або кондитерським кільцем вирізати булочки.

Деко вистелити папером для випічки і викласти булочки.

Випікати в розігрітій духовці 18-20 хвилин.

Готові булочки на кефірі можна посипати цукровою пудрою або вівсяними пластівцями. Смачного!