Рецепт Бульйонні пиріжки фото

Бульйонні пиріжки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Листкове тісто
Роздільне харчування
На полуденок
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Що таке бульйонні пиріжки, знає кожен, але багато хто звик купувати їх в супермаркетах. Про те, як приготувати бульйонні пиріжки самим, язик піде в цьому рецепті. Дивіться і запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Рецепт ідеальний для любителів бульонов.Когда суп готувати лінь або просто хочеться бульйону, можна приготувати саме перша страва і заодно пиріжки до нього. Ситно, просто і різноманітно!

Полиці супермаркетів наповнені подібними напівфабрикатами, але домашню випічку не замінить нічим. До того ж, готувати їх дуже швидко і просто, якщо під рукою вже є готове тісто. Судіть самі!


  • Листкове тісто - 450 грам
  • Фарш м'ясний - 400 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
бульйонні пиріжки - фото крок 1
Очищення sheluhi, промийте під проточною водою і дрібно поріжте цибулину.
бульйонні пиріжки - фото крок 2
В охолоджений фарш додайте цибулю, 1 яйце і спеції.
Обсмажте все до готовності.
Фарш можете брати будь-як в чистому вигляді, так і суміш (свинояловичих, наприклад).
бульйонні пиріжки - фото крок 3
Листкове тісто необхідно розморозити, розгорніть і наріжте невеликими квадратами.
бульйонні пиріжки - фото крок 4
Викладіть в центр квадратів фарш.
Тісто паличка, щоб вийшов трикутник.
Змастіть його збитим яйцем.
Необхідно випікати пиріжки при середній температурі 30 хвилин.

Схожі рецепти