Бульйонні пиріжки
(покроковий рецепт з фото)
Що таке бульйонні пиріжки, знає кожен, але багато хто звик купувати їх в супермаркетах. Про те, як приготувати бульйонні пиріжки самим, язик піде в цьому рецепті. Дивіться і запам'ятовуйте!
Рецепт ідеальний для любителів бульонов.Когда суп готувати лінь або просто хочеться бульйону, можна приготувати саме перша страва і заодно пиріжки до нього. Ситно, просто і різноманітно!
Полиці супермаркетів наповнені подібними напівфабрикатами, але домашню випічку не замінить нічим. До того ж, готувати їх дуже швидко і просто, якщо під рукою вже є готове тісто. Судіть самі!
- Листкове тісто - 450 грам
- Фарш м'ясний - 400 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
Очищення sheluhi, промийте під проточною водою і дрібно поріжте цибулину.
В охолоджений фарш додайте цибулю, 1 яйце і спеції.
Обсмажте все до готовності.
Фарш можете брати будь-як в чистому вигляді, так і суміш (свинояловичих, наприклад).
Обсмажте все до готовності.
Фарш можете брати будь-як в чистому вигляді, так і суміш (свинояловичих, наприклад).
Листкове тісто необхідно розморозити, розгорніть і наріжте невеликими квадратами.
Викладіть в центр квадратів фарш.
Тісто паличка, щоб вийшов трикутник.
Змастіть його збитим яйцем.
Необхідно випікати пиріжки при середній температурі 30 хвилин.
Тісто паличка, щоб вийшов трикутник.
Змастіть його збитим яйцем.
Необхідно випікати пиріжки при середній температурі 30 хвилин.