Рецепт Брауні класичний фото

Брауні класичний
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Молочні продукти , Яйця , Шоколад , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей
Випічка
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У цьому рецепті я розповім вам, як приготувати класичний Брауні - самий шоколадний десерт зі всіх відомих шоколадних десертів. Це справжнє задоволення для завзятих ласунів. Побалуйте себя!

Опис приготування:

Час приготування пирога в духовці вказано орієнтовний, воно залежить від духовки і товщини пирога. Брауні необхідно виймати з духовки, коли він буде ще з вологою, вогкуватої серединкою, тоді у нього буде правильна м'яка текстура всередині.

Подавати пиріг можна як гарячим, так і холодним. Гарячий Брауні чудово поєднується з морозивом.

Для приготування Брауні краще брати гіркий або темний шоколад, молочний шоколад для цього пирога не рекомендується.

  • Шоколад гіркий - 350 грам
  • Вершкове масло - 230 грам
  • Цукор коричневий - 350 грам (можна замінити звичайним)
  • Яйця - 4 штуки
  • Жовтки - 2 штуки
  • Борошно - 160 грам
  • Какао - 6 Ст. Ложок
брауні класичний - фото крок 1
Поставимо духовку розігріватися на 180 градусів.
Порубати шоколад і вершкове масло в кухлик, і розтопити на повільному вогні.
брауні класичний - фото крок 2
Знімемо шоколадно-вершкову масу з вогню і додамо в неї цукор, добре перемішати. Чекати, поки цукор розчиниться, не треба.
брауні класичний - фото крок 3
Почекаємо, поки маса трохи охолоне і введемо в неї яйця і жовтки, добре перемішати.
брауні класичний - фото крок 4
Додамо в яєчно-шоколадну масу борошно і какао, перемішуємо до однорідності маси лопаткою або ложкою.
брауні класичний - фото крок 5
Застелити форму пергаментом, перекладемо в неї тісто і приберемо в духовку на 25-30 хвилин.

Схожі рецепти