Bozbaş
(покроковий рецепт з фото)
Bozbaş - це традиційне блюдо народів Кавказу, яке являє собою суп на основі баранини з додаванням нуту, каштанов, чорносливу та інших інгредієнтів.
У цьому рецепті язик піде про традиційну кавказької кухні, так як я хочу розповісти вам, як приготувати бозбаш - неймовірно смачний і ароматний суп. Взагалі, такий супчик характерний для багатьох країн, в кожній з яких його роблять на свій власний особливим рецептом, але є, Проте, і загальні правила його приготування. Так, наприклад, в Бозбаш використовують тільки баранину або яловичину, і в будь-якому з варіантів його приготування ви знайдете нут (турецький горох), а в іншому все залежить від регіону і особистих переваг господині. Сьогодні я пропоную вам простий рецепт Бозбаш, з досить простими інгредієнтами і з неповторним смаком. Приступимо до приготування!
- Баранья грудинка жирная - 300 грам
- Гайка - 0, 5 склянки
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Масло топлене - 1 Ст. Ложка
- Картопля - 2 штуки
- Яблуко зелене - 1 штука
- Чорнослив - 0, 5 склянки
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком