Рецепт Биточки з сиром фото

Биточки з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня , Уральська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Биточки

Биточки - дуже популярна страва у багатьох країнах. Готують їх і з м'яса і з різних овочів. Існує дуже багато рецептів приготування цієї страви. Пропоную спробувати один з них.

Класичні биточки готуються з сирого рубаного м'яса, але для приготування биточків з сиром в домашніх умовах ми найчастіше використовуємо фарш. Фарш відбивається, тому і назва у цієї страви - биточки. Пропоную вам приготувати смачні і соковиті биточки, цей простий рецепт биточків з сиром урізноманітнює ваше меню і часу на приготування піде зовсім небагато. Отже, приступимо.

1. Замочуємо сухий хліб в молоці.

2. Чистимо цибулю і часник. Цибулю дрібно шаткуємо, часник тиснемо через чеснокодавку.

3. Фарш добре відбиваємо. Для цього його з силою кидаємо в миску раз 10.

4. Віджимаємо хліб від зайвого молока і подрібнюємо.

5. Натираємо сир на дрібній тертці.

6. Змішуємо фарш, хліб, сир, цибуля і часник. Додаємо спеції, сіль, яйце і добре розмішуємо до однорідної маси. Відбиваємо фарш повторно.

6. Формуємо з отриманої маси биточки.

7. У мисці збиваємо залишився яйце. Вмочуємо в нього сфорязикні биточки, потім обвалюють їх у борошні або панірувальних сухарях.

8. На пательні, в розігрітій олії обсмажуємо биточки з обох боків до рум'яної золотистої скоринки.

9. Зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і доводимо до готовності. Час залежить від величини ваших биточків. Можна довести биточки до готовності в духовці.

От і все, подавати биточки можна з будь-яким гарніром. Смачного!

  • М'ясний фарш - 500 грам (фарш будь - яловичий, свинячий, курячий)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (середньої величини)
  • Яйця - 2 штуки(1 яйце - в фарш, друге - для панірування)
  • Хліб білий черствий - 70 грам(2-3 скибочки)
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Сир твердий - 100 грам
  • Борошно або панірувальні сухарі - 100 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Спеції - 2-3 Щепоток (ваші улюблені спеції для м'яса)
  • Часник - 1-2 зубчиків (по бажанню
    )
  • Рослинна олія для смаження - 100 мілілітрів
Класичні биточки готуються з сирого рубаного м'яса, але для приготування биточків з сиром в домашніх умовах ми найчастіше використовуємо фарш. Фарш відбивається, тому і назва у цієї страви - биточки. Пропоную вам приготувати смачні і соковиті биточки, цей простий рецепт биточків з сиром урізноманітнює ваше меню і часу на приготування піде зовсім небагато. Отже, приступимо.

1. Замочуємо сухий хліб в молоці.

2. Чистимо цибулю і часник. Цибулю дрібно шаткуємо, часник тиснемо через чеснокодавку.

3. Фарш добре відбиваємо. Для цього його з силою кидаємо в миску раз 10.

4. Віджимаємо хліб від зайвого молока і подрібнюємо.

5. Натираємо сир на дрібній тертці.

6. Змішуємо фарш, хліб, сир, цибуля і часник. Додаємо спеції, сіль, яйце і добре розмішуємо до однорідної маси. Відбиваємо фарш повторно.

6. Формуємо з отриманої маси биточки.

7. У мисці збиваємо залишився яйце. Вмочуємо в нього сфорязикні биточки, потім обвалюють їх у борошні або панірувальних сухарях.

8. На пательні, в розігрітій олії обсмажуємо биточки з обох боків до рум'яної золотистої скоринки.

9. Зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і доводимо до готовності. Час залежить від величини ваших биточків. Можна довести биточки до готовності в духовці.

От і все, подавати биточки можна з будь-яким гарніром. Смачного!

Схожі рецепти