Бісквітний торт з кремом
(покроковий рецепт з фото)
На святковий стіл або до приходу гостей потрібно спекти щось солоденьке до чаю? У мене для вас є відмінний варіант нескладного, але дуже апетитного і смачного тортика. Дивіться самі!
Це досить спрощений варіант, як приготувати бісквітний торт з кремом, який напевно припаде до смаку кондитерам-новачкам. Ніжний вершковий крем і тануть у роті коржі ... Що ще потрібно? При бажанні тортик можна доповнити глазур'ю, прикрасити свіжими ягодами або фруктами, а також горішками, наприклад. І нехай це не самий святковий рецепт, проте десерт з його допомогою виходить дійсно дуже смачний!
- Борошно - 2 склянки
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Яйце - 4 штуки
- Вершкове масло - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Вершки - 1 Склянка
- Цукрова пудра - За смаком
1. Для приготування бісквіта в глибокій мисці збийте розм'якшене вершкове масло з цукром.
2. Додайте туди ж яйця, ванільний екстракт і дрібку солі, продовжуючи збивати. Просійте борошно і розпушувач. Всипте сухі інгредієнти. Збивайте все до тих пір, поки не вийде однорідне тісто без грудочок.
3. Жароміцні форми змастіть маслом і присипте борошном. Розділити тісто на дві частини, викладіть його в форми. Розрівняйте і відправте в розігріту до 190 градусів духовку.
4. Випікайте коржі хвилин 30-40 до рум'яності і сухий сірники. Готові бісквіти дістаньте з форми і охолодіть.
5. Щоб приготувати крем, збийте вершки з цукровою пудрою. Бісквіт при бажанні можна просочити цукровим сиропом. Змастіть готові коржі рясно кремом.
6. І прикрасьте за бажанням. От і все, апетитний бісквітний торт з кремом готовий. Приємного чаювання!