Бісквітний торт простий
(покроковий рецепт з фото)
Швидко приготувати смачний і простий десерт дійсно легко, якщо знати, як приготувати бісквітний торт простий. З цим рецептом ви приготуєте чудовий тортик для сімейного торжества.
Такий тортик приготувати простіше простого. Особливо цей рецепт стане в нагоді, коли ви готуєтеся до сімейного свята, коли потрібна смачна, але не дуже урочиста і складна випічка. Якщо ви любите просочувати бісквіт, то полуничний джем можна змішати, наприклад, з ромом або коньяком і просочити сиропом коржі.
До речі, можна пекти два бісквітних коржа, а можна спекти один високий і потім розрізати його на 2 коржа.
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Яйця - 4 штуки
- Цукрова пудра - 150 грам
- Вершки жирні - 400 мілілітрів (не менше 30% жирності)
- Джем полуничний - 200 мілілітрів
1
Розігрійте духовку до 180 градусів і змастіть форму маслом.
2
Збийте яйця з цукром міксером до отримання щільної піни.
3
Додайте до яєць просіяне борошно, розпушувач і обережно перемішайте лопаткою.
4
Розділіть тісто на дві частини і випікайте кожну 20 хвилин в духовці. Дозвольте бісквіту охолонути у формах, лише потім діставайте.
5
Збийте вершки до щільного стану з дрібкою цукру. Промажьте коржі збитими вершками і полуничним джемом, зверху теж прикрасьте тортик кремом або прикрасьте на свій смак. Смачного!