Рецепт Бісквіт з варенням фото

Бісквіт з варенням
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Яйця
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Хочу запропонувати Вам бісквіт на мою рецепти і ви побачите різницю. Бісквіт виходить сухою, як і всі бісквіти, його можна використовувати як основу для торта, додавши ароматне варення.

Опис приготування:

Бісквіт, приготований на основі варення, має яскравий аромат і смак, ніж виграє в порівнянні з бісквітами просто на яйцях.

  • Густе варення - 1/2 склянки (у мене з кульбаб)
  • Сода - 1/2 чайних ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1 1/2 склянки (півтори склянки)
бісквіт з варенням - фото крок 1
1. Для бісквіта я вибрала саме ароматне варення. Приготуйте інші продукти. Цукор не знадобиться через дуже солодкого варення.
бісквіт з варенням - фото крок 2
2. Відокремлюємо білок від жовтка і збиваємо його до стійких піків.
бісквіт з варенням - фото крок 3
3. Варення змішуємо з жовтком.
бісквіт з варенням - фото крок 4
4. Вводимо білок, обережно вмішуючи його.
бісквіт з варенням - фото крок 5
5. Повинна вийти дуже повітряна маса.
бісквіт з варенням - фото крок 6
6. Додаємо борошно і соду. Якщо варення зовсім без кислоти, влийте трішки лимонного соку або оцту столового для кращої реакції з содою.
бісквіт з варенням - фото крок 7
7. Testo майже.
бісквіт з варенням - фото крок 8
8. У змащену маслом (вершковим або рослинним) форму переливаємо тісто, розподіляємо по формі. Ставимо в духовку. Випікаємо при 200 градусах хвилин 30-35.
бісквіт з варенням - фото крок 9
9. Готовий бісквіт охолоджуємо в формі, потім витягуємо. Прикрашаємо за смаком, я просто верх полила варенням. Приємного!

Схожі рецепти