Желе двошарове
(покроковий рецепт з фото)
Желе - улюблені ласощі моїх дітей. Особливо їм подобається ягідне желе, Вишневе або полуничне. Я призвичаїлася робити і те й інше одночасно. Спробуйте.
Приготувати желе двошарове не складно. Подавати можна зі збитими вершками або сметаною з цукром. Приступимо до приготування.
1. Розведіть у холодній воді желатин. З 50 грам желатину йде 200 грам холодної води. Вийде повний стакан.
2. Поки желатин набухає в холодній воді, розведіть желе в різних чашках так, як зазначено на упаковці. Кожен виробник встановлює свої правила і співвідношення.
3. Коли желатин набряк, підігрійте стакан, можна в мікрохвильовці або на водяній бані. Грійте до повного розчинення желатину.
4. Половину склянки з желатином вилийте в Вишневе желе, розмішайте.
5. Вилийте у форму для желе і поставте в холодильник.
6. Змішайте полуничне желе з рештою желатином.
7. Як тільки вишневе желе трохи схопиться в холодильнику, дістаньте і акуратно, повільно полийте зверху полуничним желе.
8. Поверніть в холодильник і тримайте до повного застигання, мінімум 2 годину.
От і все. Смачного!
- Желатин - 50 грам
- Упаковка вишневого желе - 1 штука
- Упаковка полуничного желе - 1 штука
1. Розведіть у холодній воді желатин. З 50 грам желатину йде 200 грам холодної води. Вийде повний стакан.
2. Поки желатин набухає в холодній воді, розведіть желе в різних чашках так, як зазначено на упаковці. Кожен виробник встановлює свої правила і співвідношення.
3. Коли желатин набряк, підігрійте стакан, можна в мікрохвильовці або на водяній бані. Грійте до повного розчинення желатину.
4. Половину склянки з желатином вилийте в Вишневе желе, розмішайте.
5. Вилийте у форму для желе і поставте в холодильник.
6. Змішайте полуничне желе з рештою желатином.
7. Як тільки вишневе желе трохи схопиться в холодильнику, дістаньте і акуратно, повільно полийте зверху полуничним желе.
8. Поверніть в холодильник і тримайте до повного застигання, мінімум 2 годину.
От і все. Смачного!