Рецепт Желе двошарове фото

Желе двошарове
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Желатин
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Желе
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Желе - улюблені ласощі моїх дітей. Особливо їм подобається ягідне желе, Вишневе або полуничне. Я призвичаїлася робити і те й інше одночасно. Спробуйте.

Опис приготування:

Приготувати желе двошарове не складно. Подавати можна зі збитими вершками або сметаною з цукром. Приступимо до приготування.

1. Розведіть у холодній воді желатин. З 50 грам желатину йде 200 грам холодної води. Вийде повний стакан.

2. Поки желатин набухає в холодній воді, розведіть желе в різних чашках так, як зазначено на упаковці. Кожен виробник встановлює свої правила і співвідношення.

3. Коли желатин набряк, підігрійте стакан, можна в мікрохвильовці або на водяній бані. Грійте до повного розчинення желатину.

4. Половину склянки з желатином вилийте в Вишневе желе, розмішайте.

5. Вилийте у форму для желе і поставте в холодильник.

6. Змішайте полуничне желе з рештою желатином.

7. Як тільки вишневе желе трохи схопиться в холодильнику, дістаньте і акуратно, повільно полийте зверху полуничним желе.

8. Поверніть в холодильник і тримайте до повного застигання, мінімум 2 годину.

От і все. Смачного!

  • Желатин - 50 грам
  • Упаковка вишневого желе - 1 штука
  • Упаковка полуничного желе - 1 штука
Приготувати желе двошарове не складно. Подавати можна зі збитими вершками або сметаною з цукром. Приступимо до приготування.

1. Розведіть у холодній воді желатин. З 50 грам желатину йде 200 грам холодної води. Вийде повний стакан.

2. Поки желатин набухає в холодній воді, розведіть желе в різних чашках так, як зазначено на упаковці. Кожен виробник встановлює свої правила і співвідношення.

3. Коли желатин набряк, підігрійте стакан, можна в мікрохвильовці або на водяній бані. Грійте до повного розчинення желатину.

4. Половину склянки з желатином вилийте в Вишневе желе, розмішайте.

5. Вилийте у форму для желе і поставте в холодильник.

6. Змішайте полуничне желе з рештою желатином.

7. Як тільки вишневе желе трохи схопиться в холодильнику, дістаньте і акуратно, повільно полийте зверху полуничним желе.

8. Поверніть в холодильник і тримайте до повного застигання, мінімум 2 годину.

От і все. Смачного!

Схожі рецепти