Здобний пиріг з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами рецепт приготування здобного пирога з начинкою, і я зараз вам розповім у всіх подробицях, як його приготувати. Начинка у мене ягідна, але, звичайно, тут може бути, що завгодно.
Якщо ви ще не знаєте, як приготувати здобний пиріг з начинкою, то ось вам рецепт! смачна, солодка і дуже цікава випічка для любителів краси в стравах! До речі, якщо ви мак не шанує в своєму меню, не біда: приберіть його і замініть яблуками або апельсинами, вже буде набагато солодший! Бажаю удачі вам в готуванні!
- Борошно - 560 грам
- Вершкове масло - 150 грам(50 грам в начинку, інше в тісто)
- Ягоди - 300 грам( у мене вишні)
- Вода тепла - 1 Склянка (або молоко)
- Цукор - 500 грам(100 грам для глазурі, по 200 грам - в тісто і в начинку)
- Яйця - 2 штуки
- Дріжджі - 25 грам (свіжі)
- Мак - 200 грам
- Ізюм - 100 грам
1. У теплій воді розводимо дріжджі. Нехай постоять, а ви тим часом збийте яйця з цукром для тесту.
2. Далі просто додамо до яєць залишок води, дріжджову суміш, розтоплене масло і борошно. Testo кинути курити, щоб воно два рази піднялося. Піднімається - обминати його, і нехай постоїть ще трохи. Вийде ось така краса.
3. Тепер розкачати тісто, викладаємо начинку в раскатанное за формою тісто і звертаємо все одним великим рулетом, який потім розрізаємо на маленькі рулетики. Мак, родзинки і ягоди можна змішати, а можна використовувати окремо. Ось тільки до начинки треба додати 200 грам цукру і 50 грам розм'якшеного масла.
4. Запікаємо приблизно 30 хвилин при температурі в 180 градусів. Рулети я змастила глазур'ю з 200 грамів цукру і 4 ст.Л. Води.
5. Ось така краса виходить на виході! рум'яний, смачний і тане в роті десерт!