Заварні пишечки
(покроковий рецепт з фото)
Смачні та швидкі пампушки, які відмінно підійдуть до чаю. Їх можна подавати з медом, варенням, джемом або приготувати який-небудь крем. Спробуйте рецепт, як приготувати заварні пишечки.
Заварне тісто готувати потрібно швидко, тому якщо не знаєте, як це робити, покрокова інструкція допоможе вам у цьому. Виходять дуже смачні і цікаві пишечки, які можна подавати до чаю або дати з собою вашому малюкові. Читайте рецепт і приступайте до приготування.
- Олія - 100 грам
- Борошно - 1 Склянка
- Вода - 1 Склянка
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Яйце - 4 штуки
- Згущене молоко - 1 штука

1. У сотейник кладемо масло, насипаємо сіль і наливаємо воду, нагріваємо до повного розчинення масла і утворення однорідної суміші.

2. Прибираємо сотейник з вогню і відразу ж всипаємо стакан заздалегідь просіяного борошна, енергійно перемішуємо дерев'яною лопаткою до утворення єдиного грудки, який легко відстає від стінок.

3. Остужаем злегка тісто і вводимо в нього по одному яйцю і перемішуємо вінчиком.

4. Деко змащуємо маслом, можна вистелити його папером для випічки. Ложкою викладаємо тісто і випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 10-15 хвилин, відразу не виймаємо пампушки, залишаємо постояти. Після цього дістаємо і робимо надріз, куди ложкою закладаємо згущене молоко.