Запіканка з яблуками в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Така запіканка з яблуками в мультиварці готується елементарно. До сиру додаються яблука, порізані кубиками. Смак і аромат запіканки буде залежати від сорту яблук. Можна додати трохи кориці.
Опис приготування:
Запіканку з яблуками в мультиварці можна готувати з режимом відкладений старт. Наприклад в обід завантажили продукти в ашу, а старий поставити на 4-5 годині вечора. До вечері якраз приготується смачна запіканка, а ще краще якщо вона буде готова до сніданку. Мультиварка, звичайно, дуже зручна для таких кроків. Але до сирної маси краще додавати не яблуко, а родзинки або цукати, щоб за час очікування старту сир не зіпсувався. Успіхів у творчості на кухні!
- Сир - 400 грам
- Яблука - 2-3 штук
- Цукор - 120 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Манька - 3-4 Ст. Ложок
- Ванілін, обкладинка - За смаком
Яйця, сир, манку, цукор і ванілін помістіть в миску.
Все змішати можна блендером або міксером.
До сирної маси додати натерті яблука.
У змащену чашу вилити сирну масу і поставити режим"випічка" з 50 хвилин.
Дістаньте сирну запіканку з мультиварки за допомогою кошики - пароварки.