Запіканка з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий, дивовижно смачний, легкий, ситний… Саме так можна сказати про рецепт приготування запіканки з курячого філе
Для того, щоб простий рецепт приготування запіканки з курячим філе вийшов "шедевральний", можна з простого вершкового соусу зробити вершково-сирний, він додасть нашому страві ніжний аромат і присмак сиру.
Смачного!
- Куряча грудка - 600-700 грам
- Вершкове масло - 60 грам(30 грам - для соусу, 30 грам - для смаження)
- Борошно пшеничне - 1 Склянка
- Лимонний сік - 3 чайних ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Печериці - 50-600 грам
- Вершки - 200 грам
- Бульйон курячий - 300 мілілітрів
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 1/2 чайних ложки
- Сіль - За смаком
Куряче філе миємо й обов'язково обсушуємо паперовими серветками. Нарізаємо його довгими смужками шириною приблизно 3 см. Посипаємо м'ясо з усіх боків сіллю і чорним перцем.