Рецепт Запечені яблука з горіхами фото

Запечені яблука з горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Яблука , Горіхи
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Десерти
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Як солодкого, корисного і дуже смачного варіанту на десерт пропоную придивитися до цього рецепту. Зробіть запечені яблука з горіхами в домашніх умовах, це дуже смачно!

Опис приготування:

Це дуже простий, але приголомшливий рецепт приготування запечених яблук з горіхами в апетитною карамелі. Такий десерт відмінно підійде як для спекотного літа, так і для холодної зими. Ароматна кориця надає страві особливу пікантність, а горіхи чудово доповнюють м'якоть яблук.

  • Яблука - 12 штук
  • Горіхи - 100 грам
  • Коричневий цукор - 60 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Обкладинка - 1 За смаком
запечені яблука з горіхами - фото крок 1
1. Щоб страва була більш смачним і корисним, використовуйте за рецептом приготування запечених яблук з горіхами кілька видів горішків, які при бажанні можна попередньо підсушити трохи на сковороді.
запечені яблука з горіхами - фото крок 2
2. Яблучка вимийте, обсушити трохи, видаліть у них серцевину. Викладіть у жароміцних форму так, щоб вони стояли щільно один до одного.
запечені яблука з горіхами - фото крок 3
3. У центр вкладіть горішки, в кожне яблучко помістіть маленький шматочок вершкового масла. Коричневий цукор з'єднайте з корицею, перемішайте і посипте зверху.
запечені яблука з горіхами - фото крок 4
4. Розігрійте духовку приблизно до 180 градусів, Відведіть туди форму приблизно на 70-90 хвилин (в залежності від щільності і розміру яблук).
запечені яблука з горіхами - фото крок 5
5. Ось такі м'які, буквально тане в роті, запечені яблука з горіхами в домашніх умовах виходити в підсумку. Перед подачею можна доповнити десерт збитими вершками або сметаною, наприклад.

Схожі рецепти