Запечені яблука з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Як солодкого, корисного і дуже смачного варіанту на десерт пропоную придивитися до цього рецепту. Зробіть запечені яблука з горіхами в домашніх умовах, це дуже смачно!
Це дуже простий, але приголомшливий рецепт приготування запечених яблук з горіхами в апетитною карамелі. Такий десерт відмінно підійде як для спекотного літа, так і для холодної зими. Ароматна кориця надає страві особливу пікантність, а горіхи чудово доповнюють м'якоть яблук.
- Яблука - 12 штук
- Горіхи - 100 грам
- Коричневий цукор - 60 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Обкладинка - 1 За смаком
1. Щоб страва була більш смачним і корисним, використовуйте за рецептом приготування запечених яблук з горіхами кілька видів горішків, які при бажанні можна попередньо підсушити трохи на сковороді.
2. Яблучка вимийте, обсушити трохи, видаліть у них серцевину. Викладіть у жароміцних форму так, щоб вони стояли щільно один до одного.
3. У центр вкладіть горішки, в кожне яблучко помістіть маленький шматочок вершкового масла. Коричневий цукор з'єднайте з корицею, перемішайте і посипте зверху.
4. Розігрійте духовку приблизно до 180 градусів, Відведіть туди форму приблизно на 70-90 хвилин (в залежності від щільності і розміру яблук).
5. Ось такі м'які, буквально тане в роті, запечені яблука з горіхами в домашніх умовах виходити в підсумку. Перед подачею можна доповнити десерт збитими вершками або сметаною, наприклад.