Рецепт Запечені яблука з горіхами і родзинками фото

Запечені яблука з горіхами і родзинками
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Яблука, Горіхи, Грецькі горіхи, Сухофрукти, Ізюм
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей
Десерти, Страви з начинкою

Цей блюдо знайоме всім з дитинства: чудовий смак, безсумнівна користь і приємний хрускіт. А якщо ви раніше не знали, як приготувати запечені яблука з горіхами і родзинками, то зобов'язані їх зробити!

Готувати це надзвичайно смачне і корисне блюдо дуже просто. Подавати можна як гарячими, так і холодними.

Це чудовий десерт, який підходить навіть самим маленьким.

Я люблю цей десерт за те, що постійно можна експериментувати з начинкою

  • Яблука - 9 штук
  • Цукор - 5 чайних ложок
  • Олія - 2 Ст. Ложки
  • Ізюм - За смаком
  • Журавлина sushenaya - За смаком
  • Горіхи - За смаком
запечені яблука з горіхами і родзинками - фото крок 1
1. Час випічки яблук залежить від їх розміру, тому оберіть яблука однакового розміру.
запечені яблука з горіхами і родзинками - фото крок 2
2. Ножем акуратно виріжте средінку, намагаючись не проткнути яблука наскрізь, інакше буде витікати сік під час запікання. Деко застеліть фольгою і викладіть туди яблука.
запечені яблука з горіхами і родзинками - фото крок 3
3. Наріжте вершкове масло невеликими кубиками і покладіть в кожне яблуко. По половині чайної ложки цукру всипте в средінку. Якщо яблука солодкі, можна обійтися без цукру.
запечені яблука з горіхами і родзинками - фото крок 4
4. Ізюм та журавлину потрібно помити заздалегідь, щоб вони повністю висохли (запарювати їх не потрібно). Горіхи візьміть на свій смак, я вибрала кешью і мигдаль.
запечені яблука з горіхами і родзинками - фото крок 5
5. Фарширувати яблука треба починати з родзинок і журавлини, щоб вони не виявилися зверху, інакше висохнуть і підгорять. Горіхи закладаємо в кожне яблуко в самому кінці. Після запікання вони вийдуть хрусткими.
запечені яблука з горіхами і родзинками - фото крок 6
6. Яблука печуться в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.
запечені яблука з горіхами і родзинками - фото крок 7
7. Коли яблука охолонуть, посипте їх цукровою пудрою і насолоджуйтеся!

Схожі рецепти