Заливний пиріг з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо до вас несподівано нагрянули гості і ви не знаєте, ніж їх здивувати? Спробуйте приготувати заливний пиріг з куркою в домашніх умовах за фірязикам рецептом. Часу у вас на це піде близько години.
Під час запікання пиріг трохи "піднімається", а начинка всередині як і раніше залишиться соковитою. Поєднання курки і овочів - чудове, а сметанно-майонезний соус лише доповнює неповторний смак пирога. Готується він відносно швидко, а саме головне - він ситний і красивий.
- Куряче філе - 400 грам
- Картопля - 4 штуки
- Майонез - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Кріп - 20 грам
- Сіль і перець - За смаком
1. Готуємо всі необхідні продукти і починаємо приготування пирога. У мене зазвичай йде близько 2 годин, щоб зробити цей кулінарний шедевр.
2. Викладаємо в ємність майонез, сметану і яйця. Починаємо добре збивати, поступово додаючи борошно. Не забудьте посолити тісто.
3. Наша маса повинні бути густої консистенції (як на оладки). Можна користуватися міксером або звичайним ручним віночком.
4. Виливаємо отриману суміш у форму для запікання. Далі - нарізаємо сир і куряче філе і викладаємо на тісто.
5. Рівномірно розподіляємо по всій поверхні тіста і зверху притрушуємо зеленню.
6. Заливаємо овочі і м'ясо тістом, немов "закриваючи" пиріг і відправляємо в духовку. Випікаємо заливний пиріг з куркою в домашніх умовах не більше однієї години на слабкому вогні.
7. У мене в середньому йде близько 35-40 хвилин на повне приготування пирога. Тепер його можна розрізати і подавати порційно, прикрасивши гілочкою зелені.