Рецепт Заливний пиріг з капустою на кефірі фото

Заливний пиріг з капустою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Овочі , Молочні продукти , Капуста , Кефір
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Такий пиріг практично універсальний! Відмінне блюдо для всієї родини. Спробуйте, приготувати його досить легко.

Опис приготування:

1. У мисочку вбийте 1 яйце, додайте кефір, цукор і сіль. Все ретельно збийте.

2. Додаємо попередньо просіяне борошно і розпушувач. Знову ретельно перемішуємо: грудочок бути не повинно.

3. Додаємо попередньо розтоплений маргарин, перемішує.

4. Решта яйця вбийте в окрему мисочку. Додати сіль за смаком.

5. Змастіть форму для випічки (в якій буде готуватися наш пиріг). Для цього можете використовувати як рослинна, так і вершкове масла.

6. Капусту нашаткуйте і протушкувати з нарізаними цибулею та грибами.

7. Залийте в форму половину від наявного тесту. Зверху викладіть тушковану начинку. Залийте її окремо збитими яйцями. І, нарешті, заливаємо всю цю красу другою частиною тіста.

8. Випікайте пиріг у розігрітій до 180-200 градусів духовці. На це піде близько 25-30 хвилин, перевіряйте готовність пирога сірником або зубочисткою.


  • Яйце - 3 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Кефір - 1 Склянка
  • Борошно - 1 Склянка
  • Розпушувач - За смаком
  • Капуста - За смаком(Тушенная с луком и грибами)
  • Маргарин - 150 грам
1. У мисочку вбийте 1 яйце, додайте кефір, цукор і сіль. Все ретельно збийте.

2. Додаємо попередньо просіяне борошно і розпушувач. Знову ретельно перемішуємо: грудочок бути не повинно.

3. Додаємо попередньо розтоплений маргарин, перемішує.

4. Решта яйця вбийте в окрему мисочку. Додати сіль за смаком.

5. Змастіть форму для випічки (в якій буде готуватися наш пиріг). Для цього можете використовувати як рослинна, так і вершкове масла.

6. Капусту нашаткуйте і протушкувати з нарізаними цибулею та грибами.

7. Залийте в форму половину від наявного тесту. Зверху викладіть тушковану начинку. Залийте її окремо збитими яйцями. І, нарешті, заливаємо всю цю красу другою частиною тіста.

8. Випікайте пиріг у розігрітій до 180-200 градусів духовці. На це піде близько 25-30 хвилин, перевіряйте готовність пирога сірником або зубочисткою.

Схожі рецепти