Заливний пиріг з капустою на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Такий пиріг практично універсальний! Відмінне блюдо для всієї родини. Спробуйте, приготувати його досить легко.
1. У мисочку вбийте 1 яйце, додайте кефір, цукор і сіль. Все ретельно збийте.
2. Додаємо попередньо просіяне борошно і розпушувач. Знову ретельно перемішуємо: грудочок бути не повинно.
3. Додаємо попередньо розтоплений маргарин, перемішує.
4. Решта яйця вбийте в окрему мисочку. Додати сіль за смаком.
5. Змастіть форму для випічки (в якій буде готуватися наш пиріг). Для цього можете використовувати як рослинна, так і вершкове масла.
6. Капусту нашаткуйте і протушкувати з нарізаними цибулею та грибами.
7. Залийте в форму половину від наявного тесту. Зверху викладіть тушковану начинку. Залийте її окремо збитими яйцями. І, нарешті, заливаємо всю цю красу другою частиною тіста.
8. Випікайте пиріг у розігрітій до 180-200 градусів духовці. На це піде близько 25-30 хвилин, перевіряйте готовність пирога сірником або зубочисткою.
- Яйце - 3 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Кефір - 1 Склянка
- Борошно - 1 Склянка
- Розпушувач - За смаком
- Капуста - За смаком(Тушенная с луком и грибами)
- Маргарин - 150 грам
2. Додаємо попередньо просіяне борошно і розпушувач. Знову ретельно перемішуємо: грудочок бути не повинно.
3. Додаємо попередньо розтоплений маргарин, перемішує.
4. Решта яйця вбийте в окрему мисочку. Додати сіль за смаком.
5. Змастіть форму для випічки (в якій буде готуватися наш пиріг). Для цього можете використовувати як рослинна, так і вершкове масла.
6. Капусту нашаткуйте і протушкувати з нарізаними цибулею та грибами.
7. Залийте в форму половину від наявного тесту. Зверху викладіть тушковану начинку. Залийте її окремо збитими яйцями. І, нарешті, заливаємо всю цю красу другою частиною тіста.
8. Випікайте пиріг у розігрітій до 180-200 градусів духовці. На це піде близько 25-30 хвилин, перевіряйте готовність пирога сірником або зубочисткою.