Рецепт Заливний пиріг з брокколі фото

Заливний пиріг з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Овочі, Листкове тісто, Брокколі
Дієтичне харчування
На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Впевнена, що багато господинь поважають заливні пироги, адже вони готуються швидко і можуть послужити повноцінним частуванням для несподіваних гостей або стати вечерею. Ділюся своїм рецептом!

Пиріг найкраще подавати злегка теплим, т.К. За великим рахунком це "основне блюдо в їстівної тарілці" . Якщо ви захочете зробити пиріг ситний, то можна додати гриби, але обсмажити їх краще окремо і після додати в основну начинку. Фантазуйте!

  • Листкове тісто - 300 грам
  • Брокколі - 300 грам (свіжоморожене)
  • Шинка - 250 грам
  • Цибуля зелена - 80 грам
  • Сир - 80 грам (твердих сортів)
  • Крем - 250 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перц чорний - За смаком
заливний пиріг з брокколі - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
заливний пиріг з брокколі - фото крок 2
Брокколі розморозити і наріжте на пластинки.
заливний пиріг з брокколі - фото крок 3
Шинку наріжте соломкою і обсмажте на гарячій сковороді, в 1 ст.Л. Рослинної олії.
заливний пиріг з брокколі - фото крок 4
Додайте до шинки брокколі, Зелена цибуля, сіль, перець і обсмажте на малому вогні протягом 15 хвилин.
заливний пиріг з брокколі - фото крок 5
Окремо змішайте сметану, яйце і натертий на крупній тертці сир.
заливний пиріг з брокколі - фото крок 6
Форму змастіть тонким шаром масла, якщо необхідно. Розморожене тісто викладіть у форму, зробіть бортики. Викладіть начинку і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
заливний пиріг з брокколі - фото крок 7
Після закінчення часу дістаньте форму з пирогом.
заливний пиріг з брокколі - фото крок 8
Вилийте на заливку зі сметани. Розподіліть і відправте в духовку на 15 хвилин.
заливний пиріг з брокколі - фото крок 9
Готовий пиріг дістаньте з духовки і залиште на 10 хвилин в формі. Після перекладіть на блюдо або дошку.
заливний пиріг з брокколі - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти