Рецепт Йогуртовий пудинг фото

Йогуртовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти
Дієтичне харчування
Для дітей , На святковий стіл
Десерти , Пудинг
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування йогуртового пудингу стане прекрасним доповненням до ваших посиденьок з дорогими гостями. Виходить відмінний десерт, Котрий, до того ж, ще й готується вкрай просто. Рекомендую!

Опис приготування:

Взагалі, цей простий рецепт йогуртового пудингу є по своїй суті всім відомим сметанноим желе. Ось тільки погодьтеся, кольоровий і ароматний йогурт виглядає набагато цікавіше! І ще один момент - тут нам зовсім не потрібно чекати ніч до повного застигання. Адже це пудинг, а значить, цілком нормально, якщо він при подачі все ще буде"колихатися" . Так що розповім, як зробити йогуртовий пудинг, а ви вже спробуйте!

  • Йогурт - 1 літр
  • Желатин - 50 грам
  • Ківі - 2 штуки
  • Банан - 1 штука
  • Ванілін - 1 Чайна ложка
  • Цукор - За смаком
йогуртовий пудинг - фото крок 1
1. Для початку розводимо желатин, як зазначено на упаковці. Доводимо до повного розчинення і залишимо остигати.
йогуртовий пудинг - фото крок 2
2. Фрукти моєму, чистим, ріжемо невеликими шматочками.
йогуртовий пудинг - фото крок 3
3. А тепер в окремому посуді збиваємо йогурт і цукор, поступово вливаючи желатин. Найкраще це зробити за допомогою міксера.
йогуртовий пудинг - фото крок 4
4. Фрукти викладаємо на дно посудини, заливаємо йогуртовой сумішшю, і відправимо в холодильник, поки не застигне.
йогуртовий пудинг - фото крок 5
5. Смачного!

Схожі рецепти