Йогуртовий пудинг
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування йогуртового пудингу стане прекрасним доповненням до ваших посиденьок з дорогими гостями. Виходить відмінний десерт, Котрий, до того ж, ще й готується вкрай просто. Рекомендую!
Взагалі, цей простий рецепт йогуртового пудингу є по своїй суті всім відомим сметанноим желе. Ось тільки погодьтеся, кольоровий і ароматний йогурт виглядає набагато цікавіше! І ще один момент - тут нам зовсім не потрібно чекати ніч до повного застигання. Адже це пудинг, а значить, цілком нормально, якщо він при подачі все ще буде "колихатися" . Так що розповім, як зробити йогуртовий пудинг, а ви вже спробуйте!
- Йогурт - 1 літр
- Желатин - 50 грам
- Ківі - 2 штуки
- Банан - 1 штука
- Ванілін - 1 Чайна ложка
- Цукор - За смаком
1. Для початку розводимо желатин, як зазначено на упаковці. Доводимо до повного розчинення і залишимо остигати.
2. Фрукти моєму, чистим, ріжемо невеликими шматочками.
3. А тепер в окремому посуді збиваємо йогурт і цукор, поступово вливаючи желатин. Найкраще це зробити за допомогою міксера.
4. Фрукти викладаємо на дно посудини, заливаємо йогуртовой сумішшю, і відправимо в холодильник, поки не застигне.
5. Смачного!