Рецепт Ягідний пиріг з мигдалем фото

Ягідний пиріг з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , Для дітей , Десерт
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування пирога з корицею, джемом і мигдалем.

Опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 16-18 скибочок соковитого пирога. Хрусткий знизу і розсипчастий зверху пиріг нагадує пахлаву. Готується дуже швидко.

  • Меленої кориці - 1/2 чайних ложки
  • Солі - 1/4 чайних ложки
  • Розпушувача - 1/4 чайних ложки
  • Цукрового піску - 1/4 склянки
  • Велике яйце, жовток - 1 штука
ягідний пиріг з мигдалем - фото крок 1
1. Попередньо розігріти духовку до 175 градусів. Змастити вершковим маслом квадратну форму для випічки розміром 20 см. У мисці перемішати борошно, корицю, сіль і розпушувач. Відставити в сторону. В іншій мисці збити вершкове масло і коричневий цукор міксером на високій швидкості до кремової консистенції. Потім додати яєчний жовток і збити.
ягідний пиріг з мигдалем - фото крок 2
2. Зменшити швидкість міксера, додати борошняну суміш і збити.
ягідний пиріг з мигдалем - фото крок 3
3. Перемішати тісто з нарізаним мигдалем.
ягідний пиріг з мигдалем - фото крок 4
4. У невеликій мисці збити джем, щоб зробити його більш рідким. Викласти половину тіста в підготовлену форму і притиснути до поверхні.
ягідний пиріг з мигдалем - фото крок 5
5. За допомогою ложки акуратно змастити тісто джемом, залишаючи 6-міліметрові межа по краях, щоб джем не розтікався.
ягідний пиріг з мигдалем - фото крок 6
6. Посипати зверху тістом і акуратно притиснути його до шару джему.
ягідний пиріг з мигдалем - фото крок 7
7. Запікати пиріг до золотистого кольору, від 25 до 30 хвилин. Повністю охолодити пиріг і нарізати на шматочки зазубреним ножем.

Схожі рецепти