Рецепт Яблука в тесті фото

Яблука в тесті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На швидку руку , На сніданок , Десерт
Солодке , Десерти , Страви в тесті
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування смачного і ніжного десерту. Готується дуже просто і досить швидко, а результат вас неодмінно порадує. Спробуйте!

Опис приготування:

Приготувати яблука в тесті зможе навіть початківець кулінар, побалуйте себе або своїх близьких цим чудовим ласощами. Запечені яблука - це дуже смачно, вони буквально тануть у роті! Відмінний варіант для десерту, коли не хочеться витрачати багато часу біля плити. Кількість цукру в рецепті регулюйте за смаком, в залежності від сорту яблук. Подаємо готову солодкість до чаю, кави або молока, прикрасивши цукровою пудрою і корицею.

  • Яблука - 3-4 штук
  • Борошно - 150 грам
  • Молоко - 1 Склянка
  • Яйце - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
  • Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - За смаком
яблука в тесті - фото крок 1
1. Підготуйте всі інгредієнти.
яблука в тесті - фото крок 2
2. Яблука помийте, обсушити і видаліть серединку. Наріжте кільцями, товщиною близько 5 мм.
яблука в тесті - фото крок 3
3. Для клярі з'єднайте борошно і тепле молоко.
яблука в тесті - фото крок 4
4. Додайте яйце і цукор.
яблука в тесті - фото крок 5
5. Перемішайте все до однорідного стану. Тісто має бути густуватим, як на оладки.
яблука в тесті - фото крок 6
6. Опускаємо яблучні кільця в готове тісто і викладаємо на розігріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до готовності.
яблука в тесті - фото крок 7
7. Готові яблука викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла. За бажанням посипаємо десерт цукровою пудрою і корицею. Яблука в тесті готові. Смачного!

Схожі рецепти