Яблука в тесті
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування смачного і ніжного десерту. Готується дуже просто і досить швидко, а результат вас неодмінно порадує. Спробуйте!
Приготувати яблука в тесті зможе навіть початківець кулінар, побалуйте себе або своїх близьких цим чудовим ласощами. Запечені яблука - це дуже смачно, вони буквально тануть у роті! Відмінний варіант для десерту, коли не хочеться витрачати багато часу біля плити. Кількість цукру в рецепті регулюйте за смаком, в залежності від сорту яблук. Подаємо готову солодкість до чаю, кави або молока, прикрасивши цукровою пудрою і корицею.
- Яблука - 3-4 штук
- Борошно - 150 грам
- Молоко - 1 Склянка
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 1 Чайна ложка
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - За смаком
1. Підготуйте всі інгредієнти.
2. Яблука помийте, обсушити і видаліть серединку. Наріжте кільцями, товщиною близько 5 мм.
3. Для клярі з'єднайте борошно і тепле молоко.
4. Додайте яйце і цукор.
5. Перемішайте все до однорідного стану. Тісто має бути густуватим, як на оладки.
6. Опускаємо яблучні кільця в готове тісто і викладаємо на розігріту сковороду з рослинним маслом. Обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін до готовності.
7. Готові яблука викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла. За бажанням посипаємо десерт цукровою пудрою і корицею. Яблука в тесті готові. Смачного!