Рецепт Яблучний пиріг з сирного тесту фото

Яблучний пиріг з сирного тесту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Молочні продукти, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Оскільки яблука - це всесезонний фрукт, то найчастіше випікаю десерти саме з їх використанням. Особливою популярністю користується рецепт, як приготувати яблучний пиріг з сирного тесту.

Яблука добре поєднуються з пісочним, дріжджовим або іншими видами тіста. Вони добре піддаються тепловій обробці. Я також часто додаю до випічки з яблук інші фрукти і ягоди, особливо мені вдаються пироги з яблуками і сирним тестом. Можна зробити відкритий пиріг або "заховати" яблука всередину, як начинку.

  • Сир - 250 грам
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйце - 2 штуки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 300 грам
  • Ваніль - За смаком
  • Яблуко - 250 грам
  • Соняшникова олія - 100 мілілітрів
яблучний пиріг з сирного тесту - фото крок 1
1. В миску перетираю творог, додаю цукровий пісок, яйця і ванільний цукор, перемішую.
яблучний пиріг з сирного тесту - фото крок 2
2. Додаю до сирної маси соняшникову олію, збиваю блендером.
яблучний пиріг з сирного тесту - фото крок 3
3. Борошно заздалегідь просівають і з'єдную з розпушувачем, порційно всипав її до сиру і перемішую, залишаю на півгодини.
яблучний пиріг з сирного тесту - фото крок 4
4. Яблука мою і розрізаю, вичищаю насіння, потім нарізаю фрукти невеликими шматочками.

Схожі рецепти