Яблучний пиріг з пісочного тіста
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную цікавий рецепт яблучного пирога з пісочного тіста. Такий начинки ви ще не пробували, Будьте впевнені. Завдяки збитим білкам, вона виходить дуже ніжною, соковитою і неймовірно смачною.
Пиріг з пісочного тіста з ніжною яблучної начинкою виходить смачним і готується дуже легко. Цей рецепт для тих, хто не любить довго возитися з тестом або вичікувати, поки воно підніметься. У цьому випадку все просто до неможливого. Маргарин змішується з жовтками, цукром і борошном, замешівется тісто. Довше повозитися доведеться з начинкою. Яблука можна нарізати дрібними кубиками, але смачніше виходить, якщо натерти їх на тертці, тоді начинка стає ще ніжніше і однорідніше. І останнє, то, що робить яблучну начинку не схожою на інші, - це додавання збитих білків. На перший погляд, дивне поєднання, але результат просто карколомний! Далі читайте детальний рецепт, як приготувати яблучний пиріг з пісочного тіста, і неодмінно випробуйте його.
- Маргарин - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Борошно - 2 склянки
- Яблука - 3-4 штук