Рецепт Яблучні капкейкі фото

Яблучні капкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Капкейк
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт яблучних капкейков повинен бути у кожної господині, тому що готується просто і швидко, виглядає ефектно і не залежить від сезону, так як яблука є завжди. Відмінна альтернатива Шарлотці.

Опис приготування:

Якщо ви ще не пекли яблучні капкейкі"трояндочки" , від душі рекомендую це зробити, так як це швидко, красиво, смачно. Готувати їх дуже просто, під силу навіть недосвідченої господині. Ділюся покроковим рецептом. До речі, рецепт прийшов до мене з Італії, а там знають толк в красивій і смачну їжу!

  • Яблука - 2 штуки (середніх розмірів, приблизний вага 300 грам, бажано червоні)
  • Борошно - 200 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 120 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Пакетик ванільного цукру - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
яблучні капкейкі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
яблучні капкейкі - фото крок 2
Півтора яблука наріжте тонкими пластинками.
яблучні капкейкі - фото крок 3
Возьмите сотейник, всипте 1 столову ложку (від загальної кількості по рецепту), доведіть до кипіння, викладіть нарізані часточки яблук, кип'ятіть 2 хвилини, дайте їм полежати в гарячому цукровому сиропі поки займаєтеся тестом.
яблучні капкейкі - фото крок 4
У миску для замішування тіста натріть на тертці залишилася половинку яблука, додайте яйця, цукор, сіль, ванільний цукор, розм'якшене вершкове масло, все перемішайте.
яблучні капкейкі - фото крок 5
З'єднайте борошно з розпушувачем.
яблучні капкейкі - фото крок 6
Всипте борошно в миску для замішування тіста, все добре перемішайте, Testo майже.
яблучні капкейкі - фото крок 7
Заповніть тестом паперові капсули, але не до кінця, враховуйте підйом при випічці.
яблучні капкейкі - фото крок 8
Злийте з яблучних скибочок цукровий сироп.
яблучні капкейкі - фото крок 9
З яблучних скибочок скрутіть"трояндочку" і викладіть в центр капкейк.
яблучні капкейкі - фото крок 10
Випікайте капкейкі при температурі 180 градусів 25-30 хвилин. Готові капкейкі охолодіть, при бажанні посипте цукровою пудрою.
яблучні капкейкі - фото крок 11
Яблучні капкейкі вийшли не тільки красивими, але ще і дуже смачними. Завдяки додаванню половинки натертого яблука вони злегка вологі всередині. Від душі рекомендую приготувати!

Схожі рецепти