Рецепт Яблучні капкейкі фото

Яблучні капкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Фрукти, Яблука
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Солодке, Капкейк

Рецепт яблучних капкейков повинен бути у кожної господині, тому що готується просто і швидко, виглядає ефектно і не залежить від сезону, так як яблука є завжди. Відмінна альтернатива Шарлотці.

Якщо ви ще не пекли яблучні капкейкі "трояндочки", від душі рекомендую це зробити, так як це швидко, красиво, смачно. Готувати їх дуже просто, під силу навіть недосвідченої господині. Ділюся покроковим рецептом. До речі, рецепт прийшов до мене з Італії, а там знають толк в красивій і смачну їжу!

  • Яблука - 2 штуки (середніх розмірів, приблизний вага 300 грам, бажано червоні)
  • Борошно - 200 грам
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 120 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Пакетик ванільного цукру - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
яблучні капкейкі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
яблучні капкейкі - фото крок 2
Півтора яблука наріжте тонкими пластинками.
яблучні капкейкі - фото крок 3
Возьмите сотейник, всипте 1 столову ложку (від загальної кількості по рецепту), доведіть до кипіння, викладіть нарізані часточки яблук, кип'ятіть 2 хвилини, дайте їм полежати в гарячому цукровому сиропі поки займаєтеся тестом.
яблучні капкейкі - фото крок 4
У миску для замішування тіста натріть на тертці залишилася половинку яблука, додайте яйця, цукор, сіль, ванільний цукор, розм'якшене вершкове масло, все перемішайте.
яблучні капкейкі - фото крок 5
З'єднайте борошно з розпушувачем.
яблучні капкейкі - фото крок 6
Всипте борошно в миску для замішування тіста, все добре перемішайте, Testo майже.
яблучні капкейкі - фото крок 7
Заповніть тестом паперові капсули, але не до кінця, враховуйте підйом при випічці.
яблучні капкейкі - фото крок 8
Злийте з яблучних скибочок цукровий сироп.
яблучні капкейкі - фото крок 9
З яблучних скибочок скрутіть "трояндочку" і викладіть в центр капкейк.
яблучні капкейкі - фото крок 10
Випікайте капкейкі при температурі 180 градусів 25-30 хвилин. Готові капкейкі охолодіть, при бажанні посипте цукровою пудрою.
яблучні капкейкі - фото крок 11
Яблучні капкейкі вийшли не тільки красивими, але ще і дуже смачними. Завдяки додаванню половинки натертого яблука вони злегка вологі всередині. Від душі рекомендую приготувати!

Схожі рецепти