Яблучна шарлотка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Яблучна шарлотка в мультиварці - ніжний, смачний і досить низькокалорійний десерт. Приготувати це блюдо зможе будь-яка господиня, адже в цьому немає нічого складного! Побалуйте і ви себе смачненьким!
Яблучна шарлотка в мультиварці прекрасно підійде як для сімейного чаювання, так і для посиденьок в колі сім'ї.
За бажанням можна додати в шарлотку будь-які горіхи або сухофрукти, тоді вона буде більш поживною.
Яблука краще брати з кислинкою, щоб шарлотка була нудотно солодкої.
- Яблука - 3-4 штук(400 м)
- Борошно - 2 склянки
- Цукор - 1 Склянка
- Яйця - 5 штук
- Обкладинка - За смаком
- Ізюм - За смаком
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Вершкове масло - За смаком (для обмазки форми)
1. Яйця ретельно збийте з цукром до повного його розчинення. Повинна вийти густа, пишна маса.
2. Борошно з'єднайте з содою і всипте в яєчну масу. Перемішайте, накрийте ємність з тістом рушником, поки відставте її в сторону.
3. Яблука помийте, очистіть і розріжте на тонкі часточки, видаливши серцевину. Дно і стінки чаші для мультиварки добре змастіть маслом. Викладіть частина яблук так, щоб вони покрили дно.
4. Яблука присипте меленою корицею і залийте частиною тіста. Повторюйте такі шари, поки яблука і тісто не закінчаться. Зверху розкладіть родзинки.
5. Поставте режим «Випічка» на 60 хвилин. Коли час закінчиться, вийміть чашу і, перевернув ее, перекладіть готову яблучну шарлотку в мультиварці на блюдо. Смачного!