Рецепт Вівсяні сочнікі фото

Вівсяні сочнікі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Борошно, Молочні продукти, Сир, Пісочне тісто, Вівсяна мука
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На полуденок, Для дітей, Від 3 років
Випічка, Солодке

Улюблені всім сочнікі з сиром тепер вівсяні! Це дуже корисно і не менш смачно, тому рекомендую обов'язково приготувати і спробувати!

Вівсяне борошно надає тісту приємний, злегка горіховий аромат і крихкість. Пісочне тісто з вівсяним борошном завжди вдале і ароматне!

  • Вершкове масло - 80 грам (тІСТО: всі продукти нижче)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
  • Борошно вівсяне - 100 грам
  • Борошно пшеничне в / сорт - 120 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сир - 300 грам (начинка: всі продукти нижче)
  • Крем - 1-2 Ст. Ложок
  • Цукор - 2-3 Ст. Ложок
  • Цедра лимону - 1 Чайна ложка
  • Ізюм - 1/2 склянки
вівсяні сочнікі - фото крок 1
Збийте масло з простим і ванільним цукром до зникнення крупинок.
вівсяні сочнікі - фото крок 2
Додайте сметану і яйце, ще раз швидко збийте.
вівсяні сочнікі - фото крок 3
Всипте просіяне суміш вівсяної і пшеничного борошна з розпушувачем і сіллю. Швидко лопаткою замісити тісто.
вівсяні сочнікі - фото крок 4
Сформуйте з тіста валик, дайте йому відлежатися на столі хвилин 15 під серветкою.
вівсяні сочнікі - фото крок 5
Сир добре змішайте з цукром, додайте свеженатертую лимонну цедру, сметану і промитий замочений ізюм. Ще раз перемішайте.
вівсяні сочнікі - фото крок 6
Тісто наріжте на однакові шматочки.
вівсяні сочнікі - фото крок 7
Розкачайте кожен шматочок в сочень. Розкочуйте не дуже тонко, близько сантиметра буде якраз. Викладіть начинку на половину сочня, накрийте другою половиною. Чи не защипують.
вівсяні сочнікі - фото крок 8
Вставте sočniki лист з пергаментом або килимки. При бажанні можна змастити верх сочнікі яйцем і присипати цукром. Але я люблю вівсяну випічку помягче. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці до золотистого кольору.
вівсяні сочнікі - фото крок 9
Подавати сочнікі найсмачніше злегка теплими. Верх можна присипати цукровою пудрою, але і так дуже смачно!

Схожі рецепти