Вівсяні оладки на воді
(покроковий рецепт з фото)
Приблизно 3 рази в тиждень я починаю свій ранок з приготування швидкої і солодкої випічки на сковороді. Пробую різні рецепти, не боячись нових рішень. Нещодавно зробила цей варіант. Спробуйте і ви.
Для початку прочитайте про те, як приготувати вівсяні оладки на воді. Досить простий рецепт із знайомих інгредієнтів. Для кращої текстури я все-таки додала борошна, але ви цього можете не робити, особливо якщо сильно подрібніть вівсяні пластівці. Цукор в складі не потрібен, адже тут є родзинки і банан.
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Ізюм - 50 грам
- Банан - 1 штука
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки(1 ст. Ложка в тісто, інше для смаження)
- Вівсяні пластівці - 100 грам
- Вода кип'ячена - 300 мілілітрів(200 мл - для пластівців, 100 мл - для родзинок)
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
Пластівці залийте водою на 20 хвилин.
Ізюм промийте, а потім залиште у воді на 20 хвилин.
В окреме мисці перемішайте борошно з сіллю і розпушувачем.
Змішайте родзинки з борошняної і вівсяної масою. Тісто залиште на 10 хвилин.
Випікайте оладки в олії з обох боків до рум'яної скоринки. Приємного чаювання!